viernes, 16 de agosto de 2013

Ruta del Tren Petit

Aquest matí he fet amb en PereBoss , Hyuste i Prudi , tots companys de corredors.cat, la Ruta del Tren petit , una via verda que uneix Palamós amb Palafrugell amb una distància de 6 Qm.

Fa uns dies l'Hector va proposar fer un entrenament conjunt d'estiu ja que tots estàvem pel Baix Empordà i en Pere ens va preparar aquesta ruta que es on entrena sovint. També l'hi vaig comentar al Prudi que es fa afegir a la festa.

Punt de sortida a Palamós

Hem sortit a les 8.30 de Palamós a ritme molt suau comentant les nostres curses d'estiu. El traçat travessa els termes municipals de Palamós, Mont-ras i Palafrugell, amb ramals a Vall-Llobrega i a les platges de Castell i la Fosca i segueix el recorregut que feia un tren tramvia que va fer el seu primer viatge el 23 de març del 1887 i que al 1956 es va clausurar definitivament a causa de les pèrdues del servei . 

Hector , Prudi, Pere i Ramon

El paisatge es el de l’Empordanet que ja va descriure Josep Pla i travessa la plana de l’Aubí, de gran valor agrícola i envoltada pels relleus del massís de les Gavarres i les muntanyes de Begur.

En plena acció

Amb l'anada i tornada hem fet un total de 12,07 Qm en 1h11'28'' a ritme de 5'56''/Qm. No està malament per aquestes dates.

Dades del Garmin d'en Pere.

Un bon entrenament i molt ben acompanyat !.

No hay comentarios: