domingo, 5 de mayo de 2013

17ª Cursa Popular Ciutat de Girona


Aquest matí he participat per quarta vegada a la Cursa Popular Ciutat de Girona organitzada per El Corte Inglés i que es fa conjuntament amb la Mitja Marató.
Enguany han canviat totalment el recorregut i la distància de la popular ha passat a ser de 10 Qm dels quals els nou primers coincideixen amb la mitja.
Dia de sol i 13ºC contrastant amb el mal temps de la setmana passada a Empúries.


Abans de la sortida he coincidit amb en BadaMike , R61 i IronXevi226
Hem sortit a les 9:30 del Carrer Barcelona on també estava situada la meta. Sense conèixer el recorregut he sortit ràpid pero una mica conservador amb el meu company de corredors.cat Bullich. Aviat m'ha deixat enrere i he continuat al meu ritme. Cap el Qm 4, l'he agafat de nou i s'ha quedat enrere. He passat el Qm 5 força ràpid en 25'20'' ja que el recorregut ha estat mes pla del que esperava. A l'anada i tornada fins el Parc Tecnològic pel Carrer Emili Grahit (entre els Qm 4,5 i el 7,5) hem tingut l'oportunitat de creuar-nos i animar-nos amb el companys.

Foto d'en CarlesCat en el moment de creuar-nos

El darrer quilòmetre al llarg del c.Barcelona amb la vista dels arcs d'arribada al fons ha representat un "agònic" esprint de 1000 m per marcar un Temps final de 50'06'' Lloc 345 a ritme de 5'01''/Qm.

Millor marca personal de l'any molt aprop ja del Sub 50'. El segon 5000 m l'he fet en 24'46'' !!!

No hay comentarios: