lunes, 30 de abril de 2012

Els 10 Km d'Empúries


Tercera participació ahir als 10 Km d'Empúries cursa que es fa conjuntament amb la marató i mitja marató amb sortida i arribada en el marc incomparable del recinte arqueológic d'Empúries.
Durant la nit ha estat plovent pero s'ha llevat el dia amb el sol i bona temperatura per córrer 13ºC. Enguany, pocs companys de corredors.cat probablement degut a la coincidència amb altres curses. Tot i aixó he pogut saludar en Biel54 , Karlos , Sandmann , Nolo58 i Arcadi42 que feien la marató (aquests dos últims com "entrenament" de la Intermon Oxfam Trailwalker de la setmana que ve. També en Jordi Mas, TeteXavi , Dion i Josep Fornell que feien la mitja i en Toni Campani , la Rosalia i la Irene que feien com jo els 10 Km.


Enguany , nou recorregut, mes urbá, fins el centre de L'Escala i tornar recordant una mica el traçat de l'antic Terç de marató.
Hem sortit a les 8:45 darrera dels participants de la marató i mitja marató. Tot i que sembla que es una cursa totalment plana al fer-se al costat del mar , des del primer Qm, ens hem trobat en els petits tobogans que no ens han abandonat durant tota la cursa. No he pogut controlar el ritme en cap moment perque per motius que desconec no i havía ningún Qm marcat !!!. No m'he trobat gens cómode amb aquesta situació i pero he intentat anar al máxim.


En arribar, sorpresa , bona marca  Temps final 50'28'' Lloc 224 Cat 24 Ritme 5'03/Qm.

No ha estat gens malament tot i que alguns companys deien que el Garmin marcava 9800 m.

1 comentario:

jordimascasas dijo...

M'ha agradat tornar a Empúries. Necessites un Garmin i ja no hauràs de patir pels cartells dels km.