miércoles, 6 de abril de 2011

33ª Cursa El Corte Inglés


CÓRRER ÉS LA MEVA VICTÒRIA

Aquest diumenge vaig fer un cop mes la Cursa de El Corte Inglés, la meva 32ª participació de les 33 edicions que s'han fet. Prova puntuable per la 3ª Challenge BCN 10K amb una distància de 10,766 Qm.
Gran festa de l'atletisme popular a Barcelona amb 58847 inscrits. Van participar també molts amics en Joaquim i els "xavals" Quim i Marcel , el Jorge , en Sergi , la Carme i en David amb la Mari que debutava.

Enguany la data s'ha avançat molt i el dia nuvolat ens ha estalviat la forta calor d'altres anys pujant a Montjuïc.
Com a novetat fem la sortida per calaixos davant de la "massa". Intento sortir el mes ràpid possible però com sempre la sortida es complicada els primers Quilòmetres degut el gran nombre de corredors i sobre tot per la gent que es "colen" davant i van caminant. A la pujada pel Poble Espanyol deixo marxar el grup de corredors.cat encapsalat per en Danigoal ja que va massa ràpid per a mi.

Entro a l'Estadi amb un gran temps 32'19'', 23'' millor que l'any passat. A la pista passo un munt de gent que va asfixiada després de la forta pujada.

Espectacular vista de la cursa al pas per l'Estadi olímpic

La baixada la faig encara mes ràpid i al Qm 8,5 al carrer Floridablanca m'agafa el meu company Hyuste. El segueixo al màxim els 2 Qms llargs fins la meta. Finalment acabo 1'28'' per sota la marca de l'any passat en un temps final de 56'43'' Classificat 2609 (Lloc 169 de la meva categoria) a ritme de 5'17''/Qm.


He fet la meva millor marca personal en aquesta cursa !.

Segueixo pujant llocs a la classificació de la 3ª Challenge BCN 10K, ja vaig al lloc 178 i el 13 del meu grup d'edat !

3 comentarios:

jordimascasas dijo...

Llàstima que no ens vam trobar.

Ramon dijo...

No es fàcil trobar-se en aquesta cursa a menys que quedis a algun lloc. A la propera serà.

Jordi dijo...

Quina fotografia més impressionant la de l'estadi!. És el punt de la cursa que més em va agradar...es respira diferent allà dins!.