sábado, 10 de octubre de 2015

Cursa Forat del Vent


Avui he tornat a participar en la Cursa /caminada de muntanya Forat del Vent organitzada per Marathon Catalunya que es va anul·lar el 25 Juliol quan ens vam perdre tots per falta de marcatge de circuit
Com l'any passat recorregut de 10,8 Qm Parc de Collserola amb perfil no massa exigent. Sortida des de Can Coll en una esplanada de la carretera BV-1415 que va de Cerdanyola del Vallés a Horta.

 Amb Carme, Marcela i Rosa

Amb Biel i Hector

Dia de sol i temperatura óptima per córrer de 12ºC. Sense cap entrenament de córrer en els darrers dies pel Camí de Sant Jaume, el meu objectiu per avui es sumar una cursa mes de cara a la 400 que celebraré el 1/10/15.
Han sortit a les 8:45 h, primer els pocs caminadors que hi havia i desprès a les 9:00 h els corredors, total uns 140.
He fet el primer Qm amb l'Hector però he decidit afluixar perque anava massa ràpid per a mi. Aviat m'ha agafat la Carme i hem fet la resta de la cursa junts. Amb perfil bàsicament de pujada al principi hem passat l'avituallament al Qm 5 en 37'18''.
A partir d'aquí clara baixada fins el Qm 8 per seguir planejant amb alguns tobogans fins la meta. Temps final de 1h12'15'' lloc 111, (lloc cat 3) a ritme de 6'42''/Qm.

Darrer Qm
M'ha agradat força el recorregut i he acabat molt bé tot i els Qm's d'aquests dies a les cames.

Amb Carme a l'arribada

Dades del Garmin

No hay comentarios: