domingo, 8 de enero de 2012

III Crono-escalada Solidària a Montjuïc


Aquest dissabte he fet per segon any consecutiu la crono-escalada solidària a Montjuïc organitzada per CoRReDoRS.CaT. Es una prova benèfica on el preu de l'inscripció es una joguina nova (o en perfecte estat) que la Creu Roja reparteix entre els nens més necessitats.

El recorregut es curt però molt exigent començant a la Font Màgica amb pujada per les escales fins el MNAC on està ubicada la meta volant i control de pas per baixar per les escales de nou fins arribar novament a la Font Màgica. Es la primera cursa puntuable de la LLiGa CoRReCaT que estrenem avui.

Dia de sol i molt bona temperatura. A mes dels companys de corredors.cat que erem la majoria , ha participat també el David i els amics del Nike + Run Club (Eli , Luz , Elena ,Nicola ,Rosa i Josep Fornells).

Nike + Run Club en acció

Surto amb l'objectiu de pasar-ho be i intentar millorar la marca però sobre tot de no caure per les escales.
Decideixo pujar les escales de una en una tot i això l'ultim tros es fa duríssim. Passo pel control de MNAC en 2'11''. Al començar la baixada les cames tremolen del esforç intens. Cal mantenir el ritme i l'equilibri per no caure.


Arribo a la meta sencer ( això es molt)  en un Temps final 4'20'' ( 2'11''/2'09'') Lloc 35.

La primera cursa de l'any ja es al sac i en 24 '' menys que l'any passat !!

El David ho ha fet prou be 4'08'' ( 1'54''/2'14'') Lloc 29

3 comentarios:

jordimascasas dijo...

Bona cursa. Per la meva banda he fet una baixada molt dolenta. He trigat molt més baixant que pujant segons els temps que surten a la classificació.

Ramon dijo...

Jordi , la baixada per les escales es perillosa , sobre tot si no tens practica com em passa a mi.

Anónimo dijo...

Si, Si pero... todos muy bien. Felicitaciones para todos!!!
(Luz)