martes, 22 de septiembre de 2015

Pujada al Tibidabo

Aquest matí he fet la pujada al Tibidabo com entrenament pel Camí de Sant Jaume que faré a final de mes. He portat la motxilla a plena càrrega es a dir amb uns 8,5 Kg..

Recorregut : Casa - Numància- Passeig Sant Joan Bosco - Major de Sarrià - Av. de Vallvidrera - Peu Funicular - Carret. de les aigües - Escales de la Font del Mont - Carret. de Vallv. al Tibidabo - Tibidabo - Carret. de Vallv. al Tibidabo- Vallvidrera - Turó d'en Cors - Camí de la carena - Sant Pere Màrtir - Carret. de les aigües - Av. Pearson - Av. Pedralbes - Diagonal - Casa

La idea era assajar la pujada final a O'Cebreiro de la segona etapa on es pugen 610 m de desnivell en 7,5 Qm.
He sortit a les 8:06 direcció Tibidabo.He passat el Qm 3 a l'inici de l'avinguda de Vallvidrera en 33'35''. Passat el Peu de Funicular m'he embolicat una mica i he acabat sortint a la carretera de les aigües. He aprofitat per pujar per les escales de la Font del Mont.


Son part del camí oficial cap a Montserrat


Deu n'hi do com pugen, sort que estan molt ben condicionades amb baranes i tot !..


En acabar les escales a la carretera de Vallvidrera era el Qm 6. Temps 1h16'. Continuació sense problemes fins el cim del Tibidabo on he arribat en 1h39', Qm 7,3 i 443 m desnivell +. O'Cebreiro puja en cara mes fort !.

Tibidabo

La tornada l'he fet pel poble de Vallvidrera (on he parat a esmorzar a Can Trampa) , Turo d'en Cors i Sant Pere Màrtir 2h22' (Qm 11,6) per baixar pel l'avinguda Pearson.

Han estat uns 19 Qm en 3h45' i 618 m desnivell +. Hi ha que afegir 35' d'aturades per fer un total de 4h20'. Mai havia pujat per les escales de la Font del Mont i son realment dures !.

Dades del Garmin

Tot a punt pel Camí de Sant Jaume que començo dilluns.

No hay comentarios: