martes, 30 de enero de 2024

Caminada a Sant Martí de Provençals


Avui he fet amb la Luz Marina la caminada a Sant Martí de Provençals, primera prova del programa de Barnatresc del 2024 en format virtual a realitzar entre els dies 29 de Gener i 11 de Febrer. 

Dia tapat i 10ºC. Recorregut totalment urbà de 13,150 Qm pràcticament sense desnivell amb sortida i arribada a la Plaça de les Glòries al costat del Museu del Disseny. 

Recorregut : Pl. Glòries Catalanes, Parc del Clot (1), Biblioteca Gabriel García Márquez (2), Ca l’Alier (3), Eix Verd Cristóbal de Moura (4), Torre de les Aigües del Besòs (5), Fòrum Universal de les Cultures (6) , Façana marítima (7), Parc de les Cascades (8), Jardins de la Carretera Antiga d’Horta (9) i Pl. Glòries Catalanes

Hem sortit a les 9:33 cap el Parc del Clot per seguir pel c/ Guipúscoa fins la Biblioteca Gabriel Garcia Marquez (Qm 3). 

Biblioteca Gabriel García Márquez

Continuació pel Poble Nou fins la Torre de les Aigües (Qm 6) i el Fòrum. Hem seguit per la façana marítima fins el Pg. de les Cascades (Qm 11)

Pg. de les Cascades

Tornada vorejant el Parc de la Ciutadella fins la Pl. de les Glories on l'app ens ha donat la caminada per acabada amb un Temps 3h00', distància real 14,3 Qm

Dades del Garmin

Ha estat una bona caminada en bona companyia. Propera prova la d'Horta - Guinardó al Febrer.

No hay comentarios: