domingo, 7 de enero de 2024

9ª Cursa de Reis


Primera cursa de l'any i cinquena participació a la Cursa de Reis, una cursa solidària organitzada per corresolidaris amb la finalitat de recollir joguines per els nens en situació d'exclusió i amb el 100% del benefici econòmic de les inscripcions destinat a la Fundació Tots Som de Cor per la compra de material adaptat.

Recorregut de puja i baixa idèntic a edicions anteriors de 5 Qm totalment urbà per Cornellà amb sortida i arribada a la Plaça de Catalunya. Com sempre bon ambient.

Grup de KMSxELA
Foto : Pako Beer

Dia gèlid amb fort vent. Temperatura 9ºC. Gran participació amb més de 1000 corredors arribats a meta que, com jo, no s'han volgut perdre la primera cursa de l'any.

Sortim a les 10:00 en punt. Primers 600 m en lleugera pujada on he de controlar pulsacions. He passat el primer Qm prou bé en 6'14''.

Sortida
Foto : JJ Vico

A l'inici de la baixada he pogut apretar i avançar tot i els carrers estrets. He fet el Qm 2 en 5'25''/Qm. Gran ambient al gir del Qm 1,5 al costat de la sortida.

Qm 1,5

Continuant amb la baixada he passat el Qm 3 en 5'32'. Cap el Qm 3,5 hem començat la pujada mes forta per la Rambla i l'Avinguda Salvador Allende. Aquí he hagut d'afluixar força el ritme i he passat el Qm 4 en 6'13''/Qm

Qm 4,5 Av.Salvador Allende 
Foto : Pako Beer

Video Pako Beer Min 6:30 - 6:35 / 18:09 - 18:15

Al arribar al c/ de l'Anoia gir a l'esquerra en baixada per arribar tot seguit de nou a la Plaça de Catalunya en un Temps final de 29'31'' lloc 772, a ritme de 5'55''/Qm.

Arribada
Foto : Carles Cat

Dades de Garmin

Com en anys anteriors crec que ha estat una mica mes curta dels 5 Qm's anunciats.

Per acabar, avituallament complet amb fruita, beguda, galetes i magdalena

Content amb el resultat donat que el puja i baixa no m'és gaire favorable. Malgrat això he tornat a baixar dels 30'. Seguim sumant #KMSxELA

S'han recaptat 10142 € que seran donats a la Fundació Tots Som de Cor

No hay comentarios: