sábado, 2 de marzo de 2024

Pujada al Tibidabo

Aquest matí com entrenament he fet un altre pujada al Tibidabo

Recorregut : Zona Universitaria - Diagonal - Parc Cervantes - Finestrelles - Plaça Mireia - Camí de la carena - Turó d'en Corts - Vallvidrera - Carret. de Vallv. al Tibidabo -  Tibidabo - Carret. de Vallv. al Tibidabo - Drecera de Vallvidrera  - Carret. de les aigües - Av. Pearson - Av.Pedralbes - Av. Diagonal - Numància - Casa.

Sortida a les 9:41 amb una temperatura de 14ºC i dia de sol que s'ha anat tapant.

Pujada continua per Parc Cervantes, Finestrelles, amb dur tram fins la Pl.Mireia, per rodejar Sant Pere Màrtir fins el camí de la carena.

Camí de la carena

Continuació per Vallvidrera i la carretera fins el Tibidabo (Qm 8,9) 1h39'. He parat uns 20' per descansar una mica i fer un entrepà. Bones vistes de Barcelona i voltants.

Tibidabo 500 m.s.n.m.

La tornada l'he fet gairebé tota corrent perque s'ha tapat i amb el vent feia fred. Al arribar a Vallvidrera he baixat per la drecera fins la carretera de de les aigües seguint per la- Av. Pearson ,  Av.Pedralbes , Diagonal , Numància fins a casa.

Han estat un total de 19 Qm que he fet en 3h' i 538 m de desnivell +. Hi ha que afegir 28' d'aturades per fer un total de 3h28'.

Dades del Garmin

Un bon entrenament de nou amb les ASICS Gel Trabuco que van força bé.

No hay comentarios: