martes, 26 de marzo de 2024

Caminada a Sant Andreu


Una nova caminada a Sant Andreu aquest matí en companyia de la Luz Marina. Tercera prova de Barnatresc del 2024, en format virtual a realitzar durant els dies 25 de Març i 7 d'Abril amb l'app de l'organització i sense senyalització. 

Dia molt tapat amenaçant pluja. Recorregut de 10 Qm pla amb sortida i arribada a la Pl. de Can Fabra. 

Recorregut : Pl. Can Fabra, c. Sant Adrià, c. Ruben Dario, c. Vintró, mercat de Sant Andreu/pl. Mercadal (1), c. Vintró, c. Pons i Gallarza, c. Fraga, c. Matagalls, c. Servet, av. Meridiana, c. Concepción Arenal, c. Ignasi Iglesias, c. Pare Secchi, pl. Palmeres, c. Pare Secchi, c. Sòcrates, ptg. Sòcrates, ptg. Irlanda, c. Irlanda, pg. Fabra i Puig, c. Camil Fabra, c. Dublín, parc de la Pegaso (2), c. Portugal, c. Antonio Ricardos, pl. Assemblea de Catalunya, c. Coll, pl. Maçades, c. Monlau, c. Garcilaso, c. Sense Nom, Pont del Treball Digne (3), església Sant Martí de Provençals (4), pl. Ignasi Juliol, Ca l'Arno, p de Sant Martí, c. Treballs, rambla Guipúscoa,  c. Sant Adrià, c. Tibidabo, pont dels Passadors (Sant Adrià), riu Besòs, ptg. Pollancreda, ptg. Riu Besós, pont del Molinet (5), c. Arbeca, c. Mollerussa, c. Sas, c. Lima, c. Sao Paulo, c. Ferran Junoy, passarel·la la Maquinista, pg. Estació, estació Sant Andreu (6), pl. Estació, c. Cinca, pl. Ramon Riera i pl. Can Fabra.

Hem sortit a les 10:18 travessant llocs emblemàtics de Sant Andreu com la Pl. de Mercadal, la Pl. de les Palmeres, el Parc de la Pegaso i la Pl. Masadas (Qm 3). A partir d'aquí creuant el Pont del Treball Digne i passant al costat de l'església de Sant Martí de Provençals hem sortit a una zona més ample a la Verneda per arribar al Besòs tot seguint el c/Guipúscoa.

Arc de Sant Adrià (Qm 6,4)

Hem creuat el riu pel Pont dels Passadors per seguir la llera i tornar a creuar-lo per la Passera del Molinet cap el Bon Pastor, la Maquinista fins l'arribada de nou a Can Fabra.

Temps 2h08', distància real 9,7 Qm

Dades del Garmin

Gracias Luz por la compañia. Al final no ens ha plogut 😉 !. 

No hay comentarios: