domingo, 24 de marzo de 2024

Cursa Caldes d'Estrac 3 Viles


Aquest matí he participat per primer cop a la Cursa Caldes d'Estrac 3 Viles, una veterana cursa que avui celebra la seva 34ª edició.

M'he llevat molt aviat, a les 5:10, ja que l'hora de sortida es a les 8:30. Ens hem desplaçat amb la Luz Marina fins Caldes d'Estrac en tren on hem arribat a les 7:20 per recollir el pitral abans de la cursa.

Arribant a Caldes ha començat a plovisquejar amb cel amenaçant més pluja.

Bona participació amb uns 500 participants i llebres de corredors.cat


Recorregut trenca-cames de 10 Qm pels carrers de la vila vorejant el passeig marítim i creuant les tres viles de Caldes, Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt. Sortida i arribada a l’Esplanada Can Muntanyà al centre de Caldes.

Sortim a les 8:30 riera avall plovent i amb aigua corrent pel mig de la calçada. Vaig amb moltes precaucions pel terra relliscós, els bassals, les reixes metàl·liques de desguàs i les nombroses bandes de tot tipus per reduir la velocitat dels cotxes , tot un repte !!. Per sort aviat ha parat de ploure.

Qm 2
Foto : Pako Beer

Hi ha un munt de girs i dos passos per sota les vies del tren. A partir del Qm 2 pujem fort per La Riera fins el Qm 3 (7'13'') on fem un gir de 180º per baixar 200 m i tornar a pujar fort pel Carrer Major i baixar a continuació fort per la carretera de Sant Vicenç cap el Pg.Marítim . A partir d'aquí anem en paral·lel al mar amb un recorregut més agraït totalment pla. Passo el Qm 5 en 31'44'' a ritme de 6'21''/Qm. No està malament després de tot el que he passat !!. 
Recorregut d'anada i tornada pel Pg. del Marqués de Casa Riera i el Pg dels Anglesos amb gir de 180º a l'alçada del Club Nàutic del Balís a Sant Vicenç de Montalt.

Pg. dels Anglesos (Qm 8,5)
Foto : Pako Beer

Cap el Qm 8,9 entrem de nou al casc antic de la vila amb un nou pas per sota les vies i una bona pujada pel Camí Ral amb una baixada cap a l'Estació per pujar de nou per La Riera fins la meta.

Entro en un Temps final de 1h02'51'' Lloc 448 (parcials 31'44'' / 31'07'')
Arribada

Video Pako Beer Min 6:45 - 6:54 / 46:40 - 47:03 


Molt satisfet, prova superada dignament. La primera part ha estat realment complicada 😜 !! 

En acabar isotònica, aigua i fruita per tothom. Al sorteig posterior no m'ha tocat res 😕

No hay comentarios: