domingo, 25 de febrero de 2024

XII Cursa malalties minoritàries


Aquest matí he fet per tercer any consecutiu la Cursa benèfica malalties minoritàries organitzada per l'Associació de Comerciants Piferrer Salut Alta, Associació de Veïns Turó Caritg amb Plataforma Acció Badalona i amb el suport de l'Ajuntament de Badalona. Els beneficis aniran destinats a l'institut de recerca de IGTP de l'Hospital GERMANS TRIAS I PUJOL al grup de recerca en malalties neuromusculars i neuro-pediàtriques.

A primera hora m'he desplaçat a Badalona per recollir el pitral abans de la cursa. Dia tapat,  fred amb 10ºC i ventós. Com l'any passat dues proves conjuntes de 5 Qm (1 volta) i 10 Qm (2 voltes).

Recorregut pel Passeig Marítim completament recte d'anada i tornada d'uns 5 Qm. Perfil totalment pla llevat d'un parell de "puja i baixa" a la Riera de Canyadó  (Qm 2,3 i 7,3) a la anada i (Qm 2,8 i 7,8)  a la tornada.  Girs de 180º al Qm 2,5 / 7,5

Ambient familiar amb uns 650 participants en total ja que avui també es fan les mitges de Granollers i Cambrils. Trobada amb els companys de KMSxELA.


Sortim a les 9:38. Intento des del primer moment agafar un ritme regular. La llebre de 60' es uns metres darrera meu i espero que no m'avanci. Paso el Qm 1 en 6' clavats. Tot i que apreto una mica, aviat m'atrapa el TeteXavi i em deixa enrere. Supero el primer puja i baixa doble a la riera. Sense marques de Qm's he de controlar la distància amb el Garmin. En alguns trams el vent es fort i ve de cara.

Qm 4,8
Foto : Carles Cat

Passo el Qm 5 força bé en 29'24'' a ritme de 5'53''/Qm completant la primera volta. Cap el Qm 6 el pulsòmetre em puja sobtadament fins 129 i per precaució he d'afluixar una mica. Desconec que ha passat però no va a més i torna a les 120. Supero el segon pas per la riera sense problemes. He afluixat un pel els darrers Qm i no sé si baixaré de l'hora

Enfilo el darrer tram cap a meta que es veu al fons i no arriba mai. 

Qm 9,8
Foto : Carles Cat

Entro en un Temps final de 59'40'' Lloc 343 (parcials 29'24'' / 30'16''). 



Molt satisfet poder baixar un cop més de 60'  !! 

A l'arribada fruita i begudes per a tots. Un plaer col·laborar en aquesta causa i sumar més #KMSxELA

No hay comentarios: