viernes, 16 de febrero de 2024

Caminada a Horta - Guinardó


Nova caminada a Horta - Guinardó aquest matí amb la Luz Marina, segona prova de Barnatresc del 2024 en format virtual a realitzar durant els dies 12 al 25 de Febrer amb l'app de l'organització i sense senyalització. 
Dia molt tapat i sensacióde  fred 12 ºC. Recorregut de puja i baixa de 13,150 Qm amb sortida i arribada a la Pl. de Alfons X (el savi)

Recorregut : Plaça Alfons el Savi, Ronda Guinadó, c. Mas Casanovas, c. Sant Quintí, c. Gènova, av. Verge Montserrat, c. Amilcar, pl. Catalana, c. Amilcar, pg. Fabra i Puig, Santa Eulàlia de Vilapiscina (1), c. Doctor Pi i Molist, pl. Major Nou Barris, parc Central de Nou Barris (2), pg. Valldaura, av. Estatut Catalunya, c. Església, c. Jerez, parc de les Rieres d’Horta (control i avituallament) (3), c. Juan de Ávila, Camí de Sant Genís a Horta (4), av. Martí i Codolar, pl. de la Clota, c. Pantà de Tremp, c. Llobregós, c. Santuari, pl. Salvador Allende, Mare de Déu del Coll (5) c. Portell, mirador Joan Sales, camí per la muntanya, jardins de Juan Ponce, santuari de la Mare de Déu del Mont Carmel (6), c. Mühlberg, pont de Mühlberg (7), c. Panorama, pl. Sant Joan de les Abadesses, esplanada, c. Budapest, c. Francesc Alegre, av. Verge de Montserrat, c. Torrent de Melis, jardins doctor Pla i Armengol (8), c. Niça, c. Pere Costa, c. Thous i Pl. Alfons el Savi.

Hem sortit a les 9:05 amb lleugera pujada cap el Parc Central de Nou Barris continuació fins el Parc de les Rieres d'Horta i la Pl. de la Clota on ens hem perdut una mica (Qm 7,5). A partir d'aquí forta pujada cap el Carmel. Vista espectacular de la ciutat des del Mirador de Joan Sales al costat del Parc Güell. Llàstima que avui estava molt nuvolat !. Pas per l'espectacular Pont de Mühlberg vorejant el Turó de la Rovira (Qm 11) fins el Mirador del Nen de la Rutlla.

Mirador del Nen de la Rutlla

Baixada sense problemes pel Parc del Guinardó fins la Plaça Alfons el Savi on l'app ens ha donat la caminada com acabada.

Temps 3h20', distància real 14,15 Qm


Avui ens hem sortit del recorregut unes quantes vegades i hem fet 1 Qm de més. Ha estat una bona caminada en bona companyia. Al Març la propera.

No hay comentarios: