domingo, 16 de junio de 2024

Plogging Tour Barcelona

Avui he fet per primer cop una cursa diferent la Plogging Tour Barcelona, una cursa pel planeta que enguany celebra la seva quarta edició. Consisteix en anar recollint deixalles al medi ambient mentre es fa esport. 

Prova organitzada per Nationale Nederlanden on el 100% de la inscripció es solidària-social a benefici de DalecandELA o Banc dels Aliments. Jo he trial DalecandELA.


A partir de les 9:00 ens hem reunit uns 120 corredors davant del Palau Reial punt de sortida i arribada on ens han donat el dorsal, un Eco-Bidó amb aigua, bosses per la recollida, guants i una polsera.

He participat a la modalitat Pro amb una distància de 11 Qm. Hi havien dues modalitats més, una de 5,6 Qm i un altre familiar multiaventura. 

Ens han assignat dos guies a cada grup i després d'uns exercicis d'escalfament hem sortit a les 9:50 cap el Parc Cervantes per pujar fort després per un corriol cap el dipòsit d'aigües i la Plaça dels Xiprers. Allí hem fet un re-agrupament i hem continuat fins la Pl.Mireia.

De tornada, abans de la passarel·la de les aigües, hem agafat un corriol directe a Sant Pere Màrtir

Pujada St. Pere Màrtir

A Sant Pere Màrtir vistes magnífiques de Barcelona i nou re-agrupament

Amb Victor

Des d'allí hem anat pel camí de la carena fins la Mare de Déu de Collserola. Hem baixat per un corriol fins la carretera de les aigües. Continuació fins la passarel·la sobre la carretera de Vallvidrera on hem fet un gir de 180 º per anar fins tornar a la Pl. dels Xiprers. Nou re-agrupament i complicada baixada pel corriol cap el dipòsit d'aigües 

Baixada
Foto : Victor

Al arribar a la carretera d'Esplugues re-agrupament final i tram fàcil en baixada fins el Palau Reial.

Distància 11,64 Qm Temps real 2h00' / Temps total amb aturades : 2h41' 


Ha estat dur però divertit i per una bona causa. Un bon entrenament de Trail Running

No hay comentarios: