miércoles, 12 de junio de 2024

Caminada a l'Eixample i Gràcia (presencial i virtual)

Diumenge 9/6/24

Avui he fet la caminada a l'Eixample i Gràcia, sisena prova de Barnatresc del 2024 en format presencial 

Dia molt tapat amb un bon xàfec abans de començar, bona temperatura 21ºC. Recorregut totalment pla per l'Eixample i Gràcia amb una distància oficial de 13,3 Qm. Sortida i arribada al Parc Joan Miró.

Recorregut : Parc Joan Miró (#), c. Tarragona, pl. Espanya, Gran Via Corts Catalanes, c. Llança, av. Mistral, c. Tamarit, mercat de Sant Antoni (1), ronda Sant Antoni, pl. Universitat, Gran Via Corts Catalanes, c. Pau Claris, pl. Urquinaona, ronda Sant Pere (monument Rafael Casanova) (2), Arc del Triomf, av. Vilanova, parc de l’Estació del Nord, av. Meridiana, pl. Glòries Catalanes (3), av. Diagonal, pl. Pablo Neruda (Control de pas i avituallament), av. Diagonal, pl. Mossèn Cinto Verdaguer, pg. de Sant Joan, Travessera de Gràcia, c. Escorial, pl. Joanic, c. Bruniquer, c. Montmany, c. Encarnació, pl. de la Virreina (4), c. de l’Or, pl. Diamant (5), Torrent de l’Olla, c. Maspons, pl. del Sol (6), c. Xiquets de Valls, c. Mariana Pineda, pl. Vila de Gràcia (7), c. Mozart, c. Ferrer de Blanes, c. Bonavista, pg. de Gràcia, av. Diagonal (palau Robert) (8), c. Còrcega, c. Compte d’Urgell (Escola Industrial), c. Provença, c. Borrell, c. Consell de Cent (Eix Verd (9), c. Vilamarí, c. Aragó, c. Tarragona i parc Joan Miró (#).

He sortit finalment a les 9:07. Itinerari sense cap dificultat per l'Eixample i Gràcia. Com en els vells temps he fet tot el recorregut corrent a ritme suau.

Llocs d'interès : Parc Joan Miró, Arc del Triomf, Parc Estació del Nord, Auditori, TNC, Pl. de les Glòries, Pl. Diamant, Pl. del Sol, Pl. Vila de Gràcia, Palau Robert i Eix verd Consell de Cent.

Temps 1h34', distància real 13,15 Qm



Ha estat un bon recorregut i entrenament. Dimecres repetició amb la Luz Marina i en format virtual

Dimecres 12/6/24

Nova caminada a l'Eixample i Gràcia avui en companyia de la Luz Marina i l'Iván però en format virtual a realitzar durant els dies 10 al 23 de Juny amb l'app de l'organització i sense senyalització. Distància oficial 13,3 Qm.

Dia amb mig tapat i 18ºC.

Hem sortit a les 8:49 cap a l'Eixample i Gràcia. Des del primer moment la Luz ha tingut molts problemes amb l'app ja que perdia la senyal de gps i no li registrava el recorregut. 

Passat el Parc de l'Estació del Nord i al arribar a Pl. de les Glòries hem comprovat que el track (en blau) no s'ajustava al recorregut oficial (a punts) en un llarg tram de més de 2 Qm. 


Després d'uns moment de confusió l'hem seguit i sense més problemes hem completat el recorregut.

Temps 3h05', distància real 14,3 Qm



A la Luz, al final, l'app no li ha validat la caminada i tindrà que reclamar a l'organització. Una bona caminada amb molt bona companyia

No hay comentarios: