viernes, 7 de junio de 2024

1000 m ll en pista Corredors.cat


Avui he tornat a participar a la prova de 1000 m llisos en pista de Corredors.cat ,enguany a la Pista de la Mar Bella.

Inscripcions gratuïtes i col·laboració amb donatius per la Fundació Miquel Valls en la seva lluita contra l'ELA. La trobada correcat ha estat a nivell de caràcter familiar amb només 15 participants.

A més d'aquesta prova s'ha fet la cursa de eliminació i la de retro-running 

Dia d'estiu amb 26ºC , sort que hem començat tard.

Ens han agrupat per temps en 10 Qm i surto a la primera sèrie amb Xavicht, GorkaLuzyan ( Luz Marina) i Txabi, cinc en total.

El meu objectiu es mantenir-me en les 120 - 125 pulsacions i veure si puc baixar dels 6'. A les 20:44 ens han donat la sortida.

Intento agafar un ritme constant ràpidament però sense controlar el temps. El Txabi Albert amb problemes abandona i quedem quatre a la pista.

Els companys com sempre animen al pas per línia de meta. Passo el 200 m molt ràpid en 57'' a ritme de 4'49''/ Qm. !!!. Vaig amb la Luz Marina, el Xavicht i el Gorka encara van més ràpid.

600 m

El pas del 600 m el faig en 3'08'' a ritme de 5'14''/Qm. Segueix l'animació a la meta. Començo la darrera volta. La Luz em deixa enrere. Continuo controlant bé les pulsacions, recta de meta, el pulsòmetre segueix en 124 ppm i evidentment no esprinto. Entro quart i últim en un molt bon Temps final de 5'21''



Arribada


Resultat molt millor del que esperava 50'' menys que al 2021.


Un plaer tornar a col·laborar en aquesta causa. Seguim sumant #KMSxELA. 

En acabar ja era tard i només un parell han anat a fer el bany, la majoria hem anat a la tradicional sessió ST amb birres i braves. Ens ho hem passat molt bé !!

No hay comentarios: