jueves, 9 de febrero de 2023

Caminada a Horta - Guinardó


Avui hem tornat a fer amb la Luz Marina la caminada a Horta - Guinardó, segona prova de Barnatresc del 2023 en format virtual a realitzar durant els dies 6 al 19 de Febrer amb l'app de l'organització i sense senyalització. 

Dia de sol i fred 7ºC. Recorregut de puja i baixa de 11 Qm amb sortida i arribada a la Pl. de Salvador Riera / Mas Guinardó.

Recorregut : Plaça Salvador Riera, c. Antic del Guinardó, ronda del Guinardó, c. Cartagena, av. Mare de Déu de Montserrat, pl. Nen de la Rutlla (1), font del Cuento (2), Parc del Guinardó, mirador de la Lluna (3), c. Panorama, c. Labèrnia, c. Mühlberg, jardins Juan Ponce, mirador Joan Sales (4), Camí Can Móra, c. Portell, Mare de Déu del Coll (5), c. Santuari, c. Lorda, camí Àngels, c. Castellbisbal, c. Fastenrath, c. Arenys, Penitents (6), pg. Vall d’Hebron, Centre Municipal d’Esports Olímpics (control) (7), Pas Isadora Ducan, av. Martí Codolar, pl. de la Clota, c. Coll i Alentorn, c. Cortada, parc dels Garrofers (8), escales de Santa Rosalia, c. Santa Rosalia, c. Ramon Rocafull, c. Llobregós, rambla Carmel, c. Pedrell, Sant Antoni de Pàdua (9), c. Garriga i Roca, ptg. Garrofers i pl. Salvador Riera.

Hem sortit a les 9:26 amb una bona pujada pel Parc del Guinardó fins el Turó de la Rovira on hem fet la clàssica foto als búnquers del Carmel (Qm 3,7).  Com sempre, vistes espectaculars de Barcelona.

Turò de la Rovira (262 m.s.n.m.)

Actualment estan construint una tanca per tancar el recinte durant la nit i així evitar el botellot i la brutícia, el que ens ha fet desviar del recorregut oficial. Tot i això hem recuperat aviat el camí pel c/Labèrnia. Hem continuat fins el Mirador Joan Sales al Parc Gúell (Qm 5,2).

Amb un puja i baixa sense parar hem anat cap a La Teixonera, Vall d'Hebron, El Carmel i La Font d'en Fargues fins arribar de nou a la Pl. Salvador Riera on l'app ens ha donat la caminada com acabada.

Temps 2h50', distància real 12,12 Qm

Dades del Garmin

Avui ens hem sortit del recorregut unes quantes vegades i hem fet 1,2 Qm de més. Ha estat una bona caminada en bona companyia. Al Març la propera.

No hay comentarios: