martes, 10 de enero de 2023

Entrenament Jubiletas

Des de fa uns mesos el grup Jubiletas fa cada dimarts a Ripollet un entrenament. Finalment aquest matí he decidit anar i participar. Hem quedat amb la Luz Marina a les 8:00 i ens hem desplaçat amb el meu cotxe fins el parking del Poliesportiu Municipal de Ripollet.

Allí, ens hem trobat amb el Mario.cat i el Paco Barcia, dos membres fixes del club. També s'ha apuntat el TeteXavi. Com cada dia 10, avui es el del #orgullcorrecat i hem portat tots la samarreta

Amb un fred que pelava (5ºC), a les 9:15 hem començat l'entrenament anant en primer lloc a la Pasarel·la de Ripollet a Cerdanyola on hi ha la placa recordant el Biel i que vam col·locar en homenatge seu el 2/7/22 (entrada al bloc aquí )

A continuació hem seguit la pista de terra per la llera del riu Ripoll amunt direcció Sabadell fins la carretera B-140 (Qm 5,4). Hem anat tota l'estona xerrant i a un ritme suau al voltant de 6'45''/Qm

De tornada, hem passat per una zona d'horts al Parc Agrari de Barberà del Vallès i creuat el riu Ripoll pel pont penjant (Qm 8)

Continuació per la pista de la llera fins arribar de nou al Poliesportiu Municipal.

Hem fet un total de 10,6 Qm en 1h11'50'' a ritme de 6'44''/Qm

Dades del Garmin

Per acabar hem esmorzat molt bé al bar del Poliesportiu.

Ha estat un bon entrenament i en bona companyia !

1 comentario:

Mario Felip dijo...

Ha estat un plaer poder compartir quilòmetres amb tu i la Luz, tot xerrant i gaudint de l'entorn. Moltes gràcies per venir fins a Ripollet. Salut, cames i quilòmetres per tothom. !!!!