miércoles, 21 de septiembre de 2022

Caminada façana litoral nord


Aquest matí he fet la Caminada a la Façana Litoral, vuitena prova de Barnatresc del 2022. A les 9:45 he quedat amb la Luz Marina i ens hem desplaçat fins Montgat on era el punt de sortida

Dia de sol i temperatura agradable de 23ºC. Recorregut totalment pla de 10 Qm per la façana litoral amb sortida a Montgat i arribada al Parc de Diagonal Mar.

Hem sortit a les 10:55 en direcció Barcelona tot seguint el passeig marítim paral·lel a la costa

Força gent a la platja aprofitant els darrers dies d'estiu. Al Qm 3,3 hem passat pel Pont del Petroli encara pendent de reparació després de les destrosses que va patir pel temporal.
Una mica més endavant la meva estimada Platja del Coco i el Port de Badalona. A partir d'aquí una part menys agraïda pel descampat de davant les tres xemeneies, un lloc inòspit on no hi havia passat mai (Qm 5,5)

Tres Xemeneies

Continuació pel Parc del Litoral a Sant Adrià, Pont del Besòs, Central Elèctrica del Besòs, Plaça dels Peixos i Pont del Fòrum (Qm 8,5)

Pont del Fòrum

Tram final pel Fòrum fins el Parc de Diagonal Mar.

Temps 2h16', distància 10,5 Qm 


Parc Diagonal Mar

Una nova caminada feta i en bona companyia. Avui l'única dificultat ha estat el mal funcionament de l'app que no ens ha registrat el recorregut. Esperem que l'organització ho solucioni

No hay comentarios: