domingo, 18 de septiembre de 2022

44ª Cursa de la Mercè


Nova participació aquest matí a la Cursa de la Mercè una clàssica de la ciutat de Barcelona al meu calendari que amb aquesta ja he fet catorze 

Gran participació amb 8000 inscrits, bona organització i a preu popular, només 5 € amb samarreta de regal. A més enguany la recaptació de les inscripcions de la cursa, aniran íntegrament com a donatiu per a Fundació Catalana d'ELA Miquel Valls.

Foto : Pako Beer

Recorregut idèntic a les darreres edicions amb una primera part en lleugera baixada i una segona en pujada. Sortida i arribada a la Av. Reina Mª Cristina en tres onades i sis calaixos per fer una sortida mes fluida.

Dia de sol amb una temperatura magnífica de 17ºC . A les 8:00 hem quedat per la foto de corredors.cat al costat de les escales de la Font Màgica. Avui amb la samarreta de KMSxELA 

He sortit a les 8:37 a la segona onada amb la Laura i l'Hector. He fet el Qm 1 molt ràpid en 5'41'' malgrat el gran nombre de corredors i el primer gir complicat al Paral·lel. A la Gran via ajusto millor el ritme i he passat el Qm 4 just abans de la Plaça Tetuan en 23'49''.

En arribar al Passeig de Sant Joan, espectacular baixada cap l'Arc del Triomf.

Pg. Lluís Companys (Qm 4,5)
Foto : David Patán (Blogmaldito)

Paso el Qm 5 en un molt bon temps de  29'35'' a ritme de 5'55''/ Qm.

He portat la meva ampolla d'aigua i no he fet l'avituallament al Passeig Lluís Companys que ha estat un cop més caòtic.

Pas emocionant sota l'Arc de Triomf i continuació a bon ritme per la Ronda Sant Pere i c/ Sepúlveda. L'últim Qm pel Paral·lel com sempre exigent per acabar en un Temps final 1h00'46' Lloc 3981 a ritme de 6'05''/Qm. Parcials 5 Qm (29'35'' / 31'11'') 

Arribada
Foto : Pako Beer

Dades del Garmin

Video Pako Beer Min 52'07''

Molt content poder participar en aquesta cursa i millorant el meu temps de l'any passat en 1'19''🥂🍾 

Seguim sumant #KMSxELA

La recaptació de les inscripcions per la Fundació ha pujat a 40000 € !.

No hay comentarios: