jueves, 11 de mayo de 2023

Entrenament NIKE by Diagonal


Avui he participat a l'entrenament organitzat per Nike by Diagonal amb motiu del primer aniversari del Nike Run Club. 

Dia típic de primavera amb 18ºC força bo per córrer.

A les 18:30 ens hem reunit a la botiga de L'Illa Diagonal setanta-cinc corredors i uns quants membres de l'organització. He coincidit amb Ramon R., Carol, Dra.Puentes, Luz M., Silvia, David, Juan A. Perez, TeteXavi i altres coneguts. Després de la identificació ens han donat una samarreta commemorativa de l'esdeveniment i hem fet la foto de grup.

Amb Carol i Luz Marina

Foto de grup

Tot seguit ens hem dividit en tres grups de 25 corredors i a les 19:30 hem sortit seguint els "Pacers" que han anat en diferents direccions. Amb el meu grup, el taronja, hem baixat pel c/Numància fins la Pl. Espanya i pel c/ Mèxic hem arribat al CaixaForum on hi havia el primer "Check Point".

Allí hem fet uns exercicis i a continuació hem pujat fins la Pl. Sant Jordi on hi havia el segon "Check Point". Hem fet un joc de passar-nos una pilota amb un globus d'aigua dins. Alguns han acabat remullats.

Des d'allí baixada cap a la Gran Via per seguir fins la Pl. de Catalunya punt d'arribada dels tres grups i tercer "Check Point" on s'ha fet un darrer joc, el del mocador.

En total hem fet 7,32 Qm / 44'39'' a ritme de 6'06''/Qm

Dades del Garmin

Tot seguit, hem anat en grup a la botiga del Pg.de Gràcia on ens han donat begudes i un bon refrigeri. També s'ha fet una petita xerrada amb tres atletes d'elit dues d'elles preparant els JJOO de Paris 2024.

Per concloure, s'han proclamat els guanyadors del jocs d'avui amb entrega d'un obsequi de Nike a tots el participants cinturó porta objectes, gorra o mitjons segons l'equip. El meu grup ha estat el guanyador i ens han donat el cinturó.

Fi de festa

Ha estat força bé i distret malgrat el tram pel centre de Barcelona que ha estat complicat per la gentada.

No hay comentarios: