domingo, 7 de mayo de 2023

43ª Cursa El Corte Inglés


Avui he tornat a fer una nova edició de la Cursa de El Corte Inglés la gran cursa de Barcelona. Ha estat la meva 42ª de les 43 edicions que s'han celebrat, pocs ho poden dir. 

Es manté el recorregut urbà de 10 Qm estrenat l'any passat des del Corte Inglés Diagonal al de Plaça de Catalunya sense passar per Montjuïc ni l'Estadi Olímpic Lluís Companys. 

Com sempre, la gran festa de l'atletisme popular amb una participació de 26412 inscrits. El dia ha sortit tapat i amb 19ºC , bo per córrer. Gran trobada d'amics i companys que feia temps que no veia.

Amb Carme, Juan, Cándido i Mario

Amb Victor, Laura, Judith, Paco i Francesc

Sortida a les 9:00 per calaixos als que portàvem xip groc i davant de la multitud que els hi han donat el dorsal amb xip integrat.

He sortit ràpid i sense problemes aprofitant la lleugera baixada dels primers quilometres. Com l'any passat els he fet tots per sota els 6' passant el Qm 5 amb un temps de 28'47''. 

A la Gran via he afluixat una mica en especial del Qm 6 al 7.Per problemes de pulsacions a causa del mal funcionament del pulsòmetre, m'he hagut d'aturar un parell de vegades . He continuat fins Marina on hem girat per Ausiàs March amb lleugera pujada. 

Qm 9,8 
Foto : Pako Beer

Sense treure ull al pulsòmetre he continuat fins la meta a Ronda Sant Pere / Plaça de Catalunya. Temps final de 59'27'' lloc 6171  a ritme de 5'57''/Qm.

Dades del Garmin

Video Pako Beer Min 30'49''

Video Andreugg

El segon 5000 m l'he fet una mica més lent 30'40'' però prou bé. Molt satisfet, MMP del any en 5000 m i un nou Sub 60'.Seguim sumant #KMSxELA

No hay comentarios: