sábado, 8 de abril de 2023

Espais naturals del Delta del Llobregat


Aquest matí hem quedat anat amb la meva amiga Carme per fer una caminada pels Espais naturals del Delta del Llobregat

A les 8:00 hem sortit de casa i ens hem desplaçat amb el meu cotxe fins el parking del Cementiri del Prat i a les 8:45 hem començat el recorregut totalment pla seguint un track de Wikiloc que recorre els itineraris del riu.

Dia esplèndid de sol però fresquet a primera hora (10ºC).

En primer lloc hem passat pel mirador dels avions amb unes vistes espectaculars dels aterratges. A les nou en punt hem arribat al recinte visitable dels Espais naturals del Delta i hem anat seguint els tres itineraris possibles.

Just entrar, dins del riu,  hem vist un bon grup de flamencs. Seguint la llera del Llobregat, canalitzat en aquest darrer tram fins el mar, hem arribat al mirador de Can Malet i mes endavant al de la desembocadura (Qm 3,4)

Mirador Can Malet

A continuació hem visitat l'aguait i el Mirador de Cal Tet amb bones vistes de l'estany i tot seguit hem anat fins la Torre Mirador de la Bunyola amb vistes espectaculars de la platja de Ca l'Arana (Qm 8,7)

Mirador de la Bunyola

Hem continuat per l'antiga caserna dels carrabiners i el Mirador del Semàfor amb un bona panoràmica de la platja verge, la pineda de La Ricarda i la llacuna de la Magarola.


Mirador del Semàfor

Hem tornat cap el punt de sortida amb un temps final de 3h16' i 12,4 Qm que amb aturades ha estat de 3h56'. Avui però el més important era gaudir del magnífic paisatge.

Ens ha quedat per veure L'Estany de La Ricarda que visitarem un altre dia

Dades del Garmin

Àlbum de fotos

Gràcies Carme per les fotos i la companyia ❤️

No hay comentarios: