domingo, 31 de julio de 2022

Sortides en bici 2022 (1)

Com l'any passat amb el bon temps he reprès els entrenaments en bicicleta per la ciutat. La idea es anar sortint un dia a la setmana, preferentment el diumenge, mentre les temperatures ho permetin.

Diumenge 10/7/22

Per començar he fet un recorregut urbà pel Paral·lel, Colom, Moll de la Fusta, Barceloneta fins l'esplanada del Hotel Vela i el Passeig del trencaones (Qm 7,4)

Trencaones

Des d'allí he tirat pel Front Marítim fins el Fòrum. No he pogut arribar a la placa fotovoltaica perquè encara estaven desmuntant l'escenari del Cruïlla. Tornada per tota la Diagonal amb uns quants desviaments a la zona de Glòries per obres. 

Com l'any passat les distàncies del Garmin han sortit una mica més curtes que les reals per dos motius,  el auto stop per quan m'aturo als semàfors i el petit error de càlcul amb el satèl·lit. 

Al darrer tram de la Diagonal, he pujat fins el pont sota la Ronda de Dalt al Parc Cervantes per comprovar pulsacions. Cap problema màxim 103 ppm 👍

Total : 31,3 Qm  2h04'13'' Velocitat mitja : 15,12 Qm/h

Dades del Garmin  

Diumenge 24/7/22

Segona sortida en bici 🚴‍ aquest matí. Com fa dues setmanes he anat fins la Barceloneta, l'esplanada del Hotel Vela i el Passeig del trencaones.  Des d'allí he tirat pel Front Marítim fins el Fòrum on tampoc he pogut arribar a la placa fotovoltaica pel Reggeton Beach Festival.

Tornada cap a casa per tota la Diagonal fins el pont sota la Ronda de Dalt al Parc Cervantes per comprovar pulsacions. Max. 104 ppm  👍 

Parc Cervantes

Total 31,5 Qm (el Garmin ha registrat una mica menys). 2h04'38'' Velocitat mitja : 15,15 Qm/h

Dades del Garmin

Diumenge 31/7/22

Tercera sortida en bici aquest matí. He fet el mateix recorregut que en les sortides anteriors es a dir fins la Barceloneta, l'esplanada del Hotel Vela i el Passeig del trencaones. 

Trencaones

Des d'allí he tirat pel Front Marítim fins el Fòrum. 

Tornada cap a casa per tota la Diagonal fins el pont sota la Ronda de Dalt al Parc Cervantes per comprovar  Max. pulsacions 105 ppm  👍 

Pujada al pont de la Ronda de Dalt

Total 32 Qm (el Garmin ha registrat una mica menys). 2h02'04'' Velocitat mitja : 15,7 Qm/h

Dades del Garmin

No hay comentarios: