domingo, 3 de julio de 2022

Caminada façana litoral sud


Després de la festa d'ahir a la nit a Valldoreix, aquest matí he decidit fer la setena prova de Barnatresc del 2022, en format presencial.

Dia de sol i 23ºC a primera hora del matí. Recorregut totalment pla de 11,4 Qm amb sortida i arribada a la Plaça Pau Vila. Es la primera presencial que faig després de molt temps.

Recorregut : Pl. Pau Vila (#), pg. Joan de Borbó (antic pg. Nacional), pl. del Mar (1), platja de Sant Miquel, platja de la Barceloneta, pg. Marítim, port Olímpic (2), platja de la Nova Icària, platja del Bogatell, complex  esportiu de la Mar Bella (3), platja de Llevant, Parc del Fòrum (Control de pas i avituallament) (4), pl. de Llevant, av. Diagonal, parc Diagonal Mar (5), c. Selva de Mar, pl. Ramon Calsina (6), c. Provençals, pg. Taulat, pl. Julio González (7), c. Joncar, c. Ramon Turró, c. Joan Miró, c. Doctor Trueta, parc Carles I (8), pg. Circumval·lació, av. Marquès Argentera, Pla de Palau (9) i pl. Pau Vila (#).

En aquesta caminada Barnatresc col·labora amb la Fundació Miquel Valls per la lluita contra l'ELA amb l'import del cost de l'avituallament. 

M'he desplaçat a la Pl. Pau Vila i hem sortit a les 8:30 en punt.

Des del primer moment, he agafat un ritme força ràpid voltant els 9'30'' i he anat avançant caminadors. El recorregut d'anada pel la façana litoral fins el Parc del Fòrum es de sobres conegut. Força gent a les platges ja a primera hora, es nota que es diumenge i Juliol !. He passat el CPA em 57'30'' / Qm 5,91.

A partir d'aquest punt, per fer-la més entretinguda, l'he fet corrent seguint sense problemes les marques de l'organització

Temps 1h36', distància 11,5 Qm 

Dades del Garmin


Un bon entrenament. En uns dies la repetiren per la tarda amb la Luz Marina i en format virtual

No hay comentarios: