jueves, 28 de julio de 2022

42ª Cursa Popular de Les Santes


Aquest matí he la Cursa Popular de Les Santes dintre les actes de la Festa Major de Mataró. L'Imma m'havia parlat moltes vegades d'aquesta cursa però no l'havia fet mai malgrat portar 42 edicions.

A les 7:30 m'he desplaçat amb tren a Mataró amb les meves amigues Mercè i Luz Marina per recollir el pitral abans de la cursa. Dia tapat amenaçant pluja i amb molta xafogor. Gran participació amb més de 1400 corredors. He anat sense motxilla ja que el reglament no deia que hi havia guarda-roba. Prova gratuïta, cosa poc freqüent.

Recorregut urbà per Mataró amb sortida i arribada al Parc Central. Distància oficial d'uns 5 Qm.

Parc Central

Hem començat amb una mica de retard a les 9:45. Sortida en pla "estampida" al no haver cap organització per calaixos.  Primers 500 m complicats amb molts nens (i pares) creuant-se. He sortit ràpid aprofitant el perfil en baixada dels dos primers Qm's que he passat en 5'54'' i 5'47''. A partir d'aquí el perfil ha estat més complicat amb un tram del Qm 3 al Qm 4 amb força pujada que he fet a ritme de 7'27'' !!.

Durant el recorregut hi ha hagut un munt de retallades massives, que hi farem es popular .......

Qm 4 Ronda d'Alfons X el Savi
Foto : David Patán (Blogmaldito)

Darrer Qm més agraït i arribada al Parc Central amb un Temps final 34'03'' Lloc 832 a ritme de 6'26''/Qm. En arribar fruita, begudes i barretes energètiques per tothom.

La distància real ha estat de 5300 m. 

Arribada

He hagut de tornar a casa completament mullat de suor ja que no he pogut portar roba de recanvi. L'Organització m'ha confirmat que si hi havia guarda-roba i que l'any vinent ho indicaran al reglament.

Una bona cursa totalment popular que m'ha agradat. Seguim sumant #KMSxELA

No hay comentarios: