domingo, 22 de mayo de 2022

Cursa per l'ELA


Avui al matí he participat per primer cop a la Cursa Popular de Sant Adrià per l'ELA a Sant Adrià de Besòs.

Prova solidària on part de la recaptació de les inscripcions anirà destinada a la Fundació Miquel Valls. Bon ambient al ser una prova més aviat de caire festiu. Més de 500 participants.

Amb Teresa

Molts hem aprofitat per lluir la samarreta de KMSxELA

Foto : Xavier Ballart

Recorregut de 5 Qm bastant pla amb sortida i arribada a la plaça de la Vila. Dia d'estiu calorós i temperatura de 24ºC. Sortim a les 9:30 amb la Iris amb la intenció de passar-ho bé. 

Sortida
Foto : Xavier Ballart

Hem passat el Qm 1 ràpid en 5'38''. Llarg recorregut pel carrer olímpic fins el Parc Litoral. Al Qm 1,45 el primer pas per sota les vies del tren amb un bon puja i baixa. De moment puc controlar bé les pulsacions. Continuem  per la Av. Eduard Maristany i arribem fins les tres xemeneies on fem un gir de 180º per començar la tornada (Qm 2,3). Cap el Qm 2,6 hi ha un tros de llambordes que l'evitem anant per la vorera i poc després un avituallament que a posat l'organització per la forta calor d'avui.

Just al Qm 3 segon pas sota les vies del tren i tot seguit doble gir de 180º per agafar la llera del Besòs. Continuem a bon ritme aprofitant l'ombra que encara dona la paret. Passem el Qm 4 en 23'24''. El darrer Qm es fa més dur per la calor i la sortida del Parc Fluvial en pujada, tot i això acabo en un Temps final de 29'44'' lloc 292 a ritme de 5'57''/Qm 

Dades del Garmin

Video arribada LBDC Min 14:22

Arribada
Foto : Xavier Ballart

Molt content tornar a baixar de 30' en un 5000 m, segona millor marca de l'any en aquesta distància
Gràcies Iris per la companyia. Seguim sumant #KMSxELA !

No hay comentarios: