sábado, 14 de mayo de 2022

Cursa Nocturna de L'Hospitalet


Avui he fet per segon cop consecutiu la Cursa Nocturna de L'Hospitalet que enguany recupera el seu format original després de l'edició amb format reduït de l'any passat per la pandèmia.

Recorregut totalment pla i ample voltant Gran Via 2 , el polígon industrial i el centre de l'Hospitalet amb dues distàncies possibles 5 Qm i 10 Qm. 

Dia calorós i temperatura de 20ºC. 

Sortida Gran Via 2

Molta ambientació a la sortida amb 3500 participants.

L'objectiu d'avui es portar un bon ritme i mantenir-me entre les 120 - 125 pulsacions cosa que amb la foscor no ha serà gens fàcil. 

Sortida a les 20:30 davant de Gran Via 2 per enfilar ràpidament cap el polígon industrial. 
 
Qm 1 
Foto : Pako Beer

He passat el primer Qm força ràpid en 5:46. Amb carrers molt amples i totalment pla només calia estar atent als forats del terra pel pas de camions. L'organització ha posat animació musical diferents punts quilomètrics.
 
Qm 3,6
Foto : Pako Beer

He aguantat prou bé el ritme fins el Qm 4 al creuar la Gran Via. A partir d'aquí, he hagut d'afluixar per mantenir les pulsacions sota control. He passat el Qm 5 en 30'21''.

De mica en mica s'ha anat fent fosc amb una intensa sensació de xafogor. El recorregut per l'Avinguda del Carrilet amunt i avall s'ha fet llarg. Finalment arribada a meta en un Temps final 1h02'52'' Lloc 1236 a ritme de 6'18''/Qm. 


A l'arribada begudes, plàtans i la famosa fideua per tothom. Bona organització en general.

Amb la fideua

Prou satisfet amb el resultat d'avui ja que no acostumo a córrer de nit. 

No hay comentarios: