martes, 3 de mayo de 2022

Caminada de l'Olimpíada Cultural

Aquest matí he fet la caminada de l'Olimpíada Cultural, cinquena prova de Barnatresc del 2022, en format virtual a realitzar durant els dies 2 i 15 de Maig amb l'app de l'organització i sense senyalització. Avui en companyia de la Isabel

Dia força tapat i fresc. Recorregut de 15,8 Qm amb sortida i arribada al Parc Joan Miró, al costat de l’estàtua “Dona i Ocell”.

Recorregut : Parc Joan Miró, c. Tarragona, pl. Espanya, av. Reina Cristina, pl. Cascades, Palau Nacional (MNAC), av. Estadi, Museu Olímpic, av. Miramar, c. Margarit, pg. de l’Exposició, c. Nou de la Rambla, pg. Montjuïc, pg. Josep Carner, pl. Drassanes, pl. Portal de la Pau, pg. de Colom, Pla de Palau, pl. Pau Vila, pg. Joan de Borbó, pl. del Mar, pg. Marítim de la Barceloneta, pl. Brugada, c. Conreria, c. Andrea Dòria, pg. Marítim de la Barceloneta, port Olímpic, parc del Port Olímpic, Cobi, pl. Voluntaris Olímpics, parc de les Cascades, pg. de Circumval·lació, pg. Picasso, c. Ribera, pl. Comercial, c. Comerç, c. Princesa, c. Rec, pl. Sant Agustí Vell, c. Basses de Sant Pere, pl. Sant Pere de les Puelles, c. Méndez Núñez, c. Girona, Gran Via Corts Catalanes, pg. de Gràcia, c. Provença, c. Comte d’Urgell, av. Roma, c. València, c. Tarragona i parc Joan Miró. 

Aquest itinerari pretén relligar una bona part dels llocs i dels monuments que van ser testimonis de l’Olimpíada Cultural dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona’92.

Hem sortit a les 9:41 amb pujada inicial pel MNAC fins l'Estadi Olímpic (Qm 2). Continuació, ja en baixada, pel Poble Sec fins Colom (Qm 4,3). Hem seguit pel moll de la Fusta i la Barceloneta per agafar el Passeig Marítim fins el Port Olímpic on hem començat la tornada (Qm 8,5)


Plaça dels Voluntaris

En aquest punt ha començat a ploure el que ha complicat la caminada al haver d'utilitzar contínuament l'app del mòbil per seguir el recorregut. Hem continuat pel Passeig de Circumval·lació cap el Born i la Gran Via (Qm 12,3). Aquí ja sense pluja però ben remullats.

La pujada pel Passeig de Gràcia fins el c/Provença ha estat caòtica amb centenars de turistes per tot arreu. Tram final per l'Eixample fins arribar de nou al Parc de Joan Miró.

Temps 4h24', distància 16,6 Qm 

Dades del Garmin

Al final ha sortit una mica més llarga del indicat. S'ha fet dura per la pluja i perquè hem anat lents. Avui l'app no ha donat cap problema i ha enregistrat la caminada correctament.

No hay comentarios: