domingo, 21 de julio de 2024

XXVI Cursa del Poble Sec


Setena participació a la Cursa del Poble Sec aquest matí una prova clàssica de l'estiu molt ben organitzada pel Club Atlètic Running (CAR). 

Avui es un dia una mica especial per a mi, celebro la meva cursa nº 700 

Foto . Pako Beer

Com sempre bon ambient i trobada amb un munt de companys. Hem fet la tradicional foto de correcadors.cat que avui també feien de llebres. 

Abans de la sortida ha començat a ploure fort i a més ha marxat la llum i s'ha desinflat l'arc que tenia també el crono penjat

Circuit complicat pels carrers estrets i costeruts que s'ha posat perillós pel terra lliscant. Dues voltes idèntiques pel barri per completar una distància de 5 Qm. Enguany una mica modificat passant pel Paral·lel. Sortida i arribada a la Plaça del Sortidor. 

Xafogor brutal amb 25ºC i tot mullat. Hem pogut sortir finalment a les 9:36 només amb 6 ' de retràs pel incident de l'arc.

Primer Qm en lleugera baixada pels carrers Blasco de Garay, Elkano i Salvà. Per sort ha parat de ploure. Tros pla pel Paral·lel ( en lloc de Vilà i Vilà ) i tornada pels carrers Puig i Xoriguer i Piquer per agafar la pujada de Fontrodona (Qm 2).

c/Fontrodona 1ª volta
Foto : Pako Beer

Gir a la dreta per Magalhaes per completar la primera volta. Temps de pas per meta 15'46'' (Qm 2,5).

Continuació per la Plaça del Sortidor i baixada per Blasco de Garay, Elkano i Salvà (Qm 3) cap el  Paral·lel i tornada pels carrers Puig i Xoriguer (Qm 4) i Piquer.

c/Fontrodona 2ª volta
Foto : CarlesCat

Darrera pujada per Fontrodona i continuació per Magalhaes per acabar en un Temps final de 31'19'' (15'46'' / 15'33'') lloc 368. Ritme 6'16''/Qm.

Dades del Garmin

Video Pako Beer Min 7:37 - 7:44 / 22:53 - 23:14

Video GoPro Teresa

Amb el canvi de circuit ha estat un pel més llarga que en edicions anteriors però avui tant se val, cursa 700 al sac !!. 


Malgrat les precaucions, sobre tot a la primera volta, només he fet 40'' més que l'any passat. He fet la segona volta més ràpida que la primera guanyant 23 posicions 👍🏻

No hay comentarios: