domingo, 19 de mayo de 2024

17ª Cursa 10Km Sant Quirze del Vallès


Cinquena participació a la Cursa de 10 Km a Sant Quirze del Vallès , Memorial David Rovira, aquest matí. Hem anat ben aviat a Sant Quirze amb el TeteXavi i la Luz Marina.

Gran trobada avui de corredors.cat que no es perden mai aquesta cursa i que han fet de llebres.

Amb corredors.cat

Com sempre, molt bona organització i participació especial del Natxo pare del David Rovira.

Dia de sol amb una temperatura de 16ºC. "Speaker" de luxe, el nostre company Debutante 

Circuit clàssic de dues voltes de 5 Qm pel centre de Sant Quirze del Vallés. Circuit trenca-cames amb un perfil de puja i baixa. Prova compartida amb la cursa de 5 Qm

He sortit a les 9 en punt amb l'idea de intentar controlar les pulsacions malgrat les pujades i baixades. Del Qm 2 al 3,5 baixada força divertida que he fet a ritme clarament per sota de 6'/Qm. A la Av. de Can Pallàs d'anada i tornada ens hem pogut saludar i animar amb els companys. He completat la primera volta (Qm 5) en 30'41'' a ritme de 6'09''/Qm.

La segona volta l'he fet una mica més lent en 31'58'' a ritme de 6'24''/Qm. He anat força estona fent la goma amb l'amic Albert, Grampy i hem arribat pràcticament junts amb La Luz Marina, que havia sortit més enrere i ens ha atrapat a uns 200 m de l'arribada

Arribada
Fotos : Eric




En acabar, bon esmorzar al poliesportiu amb entrepà de botifarra a la brasa, fruita i begudes amb cerveseta inclosa.

Molt content de tornar a participar en aquesta cursa tant entranyable. Avui he anat una mica més lent que l'any passat , en concret 1'21'' però això es el de menys.

No he tingut cap problema en mantenir les pulsacions entre 120 - 125 / min 👍🏻

No hay comentarios: