jueves, 23 de noviembre de 2023

Camnada a Montjuïc


Avui he fet amb la Luz Marina la caminada a Montjuïc, desena prova de Barnatresc del 2023, en format virtual a realitzar entre els dies 20 de Novembre i 3 de Desembre amb l'app de l'organització i sense senyalització. També es podia fer en format presencial el 19/11.
Distància d'uns 9,5 Qm amb sortida i arribada al Parc del Mirador del Poble Sec

Recorregut: Parc del Mirador del Poble-Sec, pg. de Montjuïc, parc de la Primavera (1), pg. de l’Exposició, camp de Futbol la Satalia (2), av. Miramar, jardins de Laribal (3), pg. Santa Madrona, Palau Nacional (4), av. Montanyans, Camí de la Fuixarda, Pl. Sant Jordi (5), carrer Polvorí, carrer del Segura, Sot del Migdia/c.Foc , parc del Mirador de Migdia (6), cementiri de Montjuïc, mirador del Migdia (7), camí de Mar (8), castell de Montjuïc (9), jardins del Mirador de l’Alcalde (10), pl. Sardana, jardins de Miramar i Parc del Mirador del Poble Sec

Dia de i sol fred amb una temperatura de 8ºC. Sortim a les 9:00 en lleugera pujada pel Parc de la Primavera, Jardins de Laribal, MNAC, Pl. Sant Jordi fins el c/Foc i a partir d'aquí forta pujada pel Parc del Migdia on ens hem desviat una mica per veure el curiós Passeig dels Tions

Passeig dels Tions

Continuació fins el Mirador on ens hem aturat per fer l'esmorzar tradicional amb coca, xocolata i moscatell (Qm 5,9). Temps de pas 1h25'.


A partir d'aquí, baixada fàcil pel Camí del Mar, Castell de Montjuïc, Mirador de l’Alcalde

Mirador de l'Alcalde

i seguint per Pl. de la Sardana, Jardins de Miramar fins el Parc del Mirador del Poble Sec.

Temps 2h16'', distància real 9,5 Qm


Ha estat un bon entrenament amb bona companyia. Caminada número 10 de 10 celebrades, el pin d'or està assegurat ! Avui l'app no ha donat cap tipus de problema.

No hay comentarios: