sábado, 5 de noviembre de 2022

Transplant Run

Aquest matí he fet per tercera vegada la TransplantRun una cursa 100% solidària de 5 Qm pel Parc del Fòrum i que celebra la sisena edició.

Enguany es disputen dues curses, la de 5 Qm i la familiar de 1 Qm que es fa més tard. 

Bon ambient al ser una prova més aviat de caire festiu. Més de 600 participants alguns d'ells trasplantats.

Amb Luz Marina i Teresa
Foto: Pako Beer

Sortida i arribada al costat del Auditori del Parc del Fòrum. Dia de sol i bona temperatura amb 16ºC. Avui no hi ha calaixos.

Surto sense problemes a les 11:00 amb la intenció d'agafar un bon ritme tot i les pujades i baixades que hi ha. He passat el Qm 1 ràpid en 5'44'' tot i la pujada cap el pont del port. 

Primer Qm
Foto : Pako Beer

Continuació pel pont sobre el Port del Fòrum amb un bon puja i baixa. Paso el Qm 2 en 6'00''. Recorregut molt  ample sense embussos. M'és difícil controlar bé les pulsacions ja que m'accelero sense donar-me. Paso el Qm 3 en 5'43''. Vaig molt bé però preocupat amb les pulsacions. Nou puja i baixa al entrar de nou al Parc del Fòrum. Passo el Qm 4 en 6'02''.

Parc del Fòrum  (Qm 4,8)
Foto Pako : Beer

Continua el puja i baixa i passo el Qm 5 en 5'52''. Gairebé 150 m més i arribo a meta en un Temps final de 30'11'' Lloc 356 Ritme 5'51''/Qm

Video Pako Beer : Min 23:23 - 23:35

Arribada

Dades del Garmin

Molt content pel bon ritme de cursa. En acabar he tingut una gran sorpresa amb el retrobament amb uns quants amics del equip de  Rekons !! 💓

Amb Cristina, Nicola, Dani, Eli, Luz.M., TTXavi
Rosa G., Ricardo

Seguim sumant #KMSxELA !!!

No hay comentarios: