miércoles, 16 de noviembre de 2022

Caminada a Montjuïc


Avui hem fet amb la Luz Marina i el TeteXavi la caminada a Montjuïc, desena prova de Barnatresc del 2022, en format virtual a realitzar entre els dies 14 i 27 de Novembre amb l'app de l'organització i sense senyalització. També es podia fer en format presencial el 13/11.
Distància d'uns 10,5 Qm amb sortida i arribada al Parc de les Tres Xemeneies.

Recorregut : Parc de les Tres Xemeneies (1), c. Mata, pg. Montjuïc, parc de la Primavera (2), pg. Exposició, museu Etnològic (3), pg. Santa Madrona, av. Estadi, Jardins Jacint Verdaguer (4), c. Tarongers, castell de Montjuïc (5), camí de Mar (6), mirador del Migdia (7), jardí Botànic (8), pg. Olímpic, av. de l’Estadi, anella Olímpica (9), pl. Sant Jordi (10), av. Muntanyans, pl. Jean Forestier, Fonts de Montjuïc (11), c. Joaquim Blume, c. França Xica, c. Concòrdia, pl. dels Ocellets, av. Paral·lel, pl. Bella Dorita (12), c. Vila i Vilà i parc de les Tres Xemeneies (1)

Dia amb núvols i sol però bona temperatura, 17ºC. Sortim a les 9:40 en lleugera pujada pel Parc de la Primavera, Museu Etnològic, Av. del Estadi fins el telefèric i a partir d'aquí forta pujada pel c/ dels tarongers fins el Castell de Montjuïc.

Camí del mar

Continuació pel camí del mar fins el mirador del migdia on ens hem aturat 20' per fer l'esmorzar tradicional amb coca i xocolata (Qm 5,15). Temps de pas 1h17'.


A partir d'aquí, baixada fàcil cap a l'Anella Olímpica, MNAC, Fonts de Montjuïc fins el Parc de les Tres Xemeneies.

Anella Olímpica

Temps 2h45'', distància real 10,7 Qm ja que ens hem desviat una mica


Ha estat un bon entrenament amb bona companyia. Caminada número 10 de 10 celebrades, el pin d'or està assegurat ! Avui l'app no ha donat cap tipus de problema.

En aquesta edició es compleix el centenari de l'organitzador de la prova presencial, el Foment Excursionista de Barcelona


No hay comentarios: