domingo, 24 de abril de 2022

42ª Cursa El Corte Inglés


Amb les restriccions sanitàries retirades des de fa uns dies, avui, després de dos any d'aturada per la pandèmia, torno a la Cursa de El Corte Inglés la gran cursa de Barcelona. Ha estat la meva 41ª de les 42 edicions que s'han celebrat, pocs ho poden dir. 

Nou recorregut urbà des del Corte Inglés  Diagonal al de Plaça de Catalunya sense passar per Montjuïc ni l'Estadi Olímpic Lluís Companys. La distància ha estat escurçada a 10 Qm.

Recorregut

Com sempre, la gran festa de l'atletisme popular amb una baixada important de participació, avui 21016 inscrits. El dia ha sortit fred però amb sol després de les calamarsades d'ahir. Gran trobada d'amics i companys que feia molt temps que no  veia.

Amb Juan

Sortida a les 9:00 per calaixos als que portàvem xip groc i davant de la multitud que els hi han donat el dorsal amb xip integrat.
He sortit ràpid i sense problemes aprofitant la lleugera baixada dels primers 5 Qm. Sorprenentment els he fet tots per sota els 6' passant el Qm 5 amb un temps de 28'27'' MMP de 5 Qm de la segona etapa. A la Gran via he afluixat una mica passant el 6 en 6'05''. 

Qm 7 Gran Via 

He continuat a bon ritme fins Marina on hem girat per Ausiàs March amb lleugera pujada.

Qm 9,7 
Foto : David Patán (Blogmaldito)

Força animació als darrers metres fins la meta a Ronda Sant Pere / Plaça de Catalunya per un Temps final de 58'43'' lloc 4377  a ritme de 5'52''/Qm.



El segon 5000 m l'he fet una mica més lent 30'16'' però prou bé. Molt satisfet, MMP de la segona etapa i per primer cop Sub 60'.Seguim sumant #KMSxELA

No hay comentarios: