domingo, 27 de febrero de 2022

X Cursa malalties minoritàries


Amb els contagis desbocats a final d'any per la variant Òmicron de la COVID-19, per precaució sanitària,  vaig aturar la meva participació en esdeveniments col·lectius durant tot Gener i gairebé tot Febrer. Amb la millora de les condicions dels darrers dies, aquest matí he fet per primer cop la Cursa benèfica malalties minoritàries organitzada per l'Associació de Veïns Turó Caritg conjuntament amb Plataforma Acció Badalona i l'Associació de Comerciants Piferrer Salut Alta , amb la col·laboració de l'Ajuntament de Badalona. Els beneficis aniran destinats a l'institut de recerca de IGTP de l'Hospital GERMANS TRIAS I PUJOL al grup de recerca en malalties neuromusculars i neuropediàtriques.

A primera hora m'he desplaçat a Badalona per recollir el pitral abans de la cursa. Dia magnífic amb sol. Gran participació amb més de 1000 corredors entre les proves de 5 i 10 Qm.
Recorregut pel Passeig Marítim completament recte d'anada i tornada d'uns 5 Qm. Perfil totalment pla llevat d'un parell de "puja i baixa" a la Riera de Canyadó  (Qm 2,3 i 7,3) a la anada i (Qm 2,8 i 7,8)  a la tornada.  Girs de 180º al Qm 2,5 / 7,5.


Amb una mica de retard per un incident al Passeig Marítim, han donat la sortida conjunta a les 10:45. Des del primer moment he intentat agafar un ritme regular

Qm 4 
Foto : Pako Beer

Sense marques de Qm's he hagut de controlar la distància amb el Garmin. He passat el Qm 5 força bé en 29'59'' completant la primera volta. La segona he anat un pel més lent en especial els darrers tres Qm's.

Qm 9
Foto : Pako Beer

Temps final 59'55'' Lloc 553. En arribar hem pogut contrastar la distància amb altres companys amb la conclusió de que malauradament era uns 100 m més curta. 

Video Go Pro Teresa Min 19:00 - 19:47
Video Pako Beer Min 15:55 - 15:58 i 32:58 - 33:04

Molt satisfet poder fer aquesta cursa en un entorn molt maco al costat del mar.  Cada vegada soc més a prop del Sub 60'  !! 
L'organització ha estat una mica deficient per la falta de marcatge als Qm's, falta de WC mòbils, guardarroba i recollida d'entrepà caòtica. Tot i això, un plaer col·laborar en aquesta causa. 

Sumo els primers punts de l'any a la Lliga Championchip i més #KMSxELA

He aprofitat per anar una estona a la platja del Coco a menjar l'entrepà que ens han donat 😎⛱ 

No hay comentarios: