martes, 15 de febrero de 2022

Caminada a Horta - Guinardó


Com l'any passat, avui he fet amb la meva amiga Luz Marina la caminada a Horta - Guinardó, segona prova de Barnatresc del 2022 en format virtual a realitzar durant els dies 14 al 27 de Febrer amb l'app de l'organització i sense senyalització. 

Dia de sol i fred 6.ºC. Recorregut de puja i baixa de 11,4 Qm amb sortida i arribada a la Pl. de Salvador Riera / Mas Guinardó.

Recorregut : Pl. Salvador Riera, c. Maspons i Labrós, c. Sales i Ferré, c. Ercilla, pg. Ercilla, c. Garriga i Roca, c. Aguilar, c. Alt de Pedrell, c. Pedrell, Rambla del Carmel, parc de la Boca Nord, c. de les Lletres, pg. Tossa i escales de Tossa, c. Lisboa, Baixada de la Plana, c. Pere Pau, pl. Eivissa, c. Horta, c. Vent, c. Chapí, c. Campoamor, c. Lloret de Mar, c. Coimbra, c. Porto, parc de les Rieres d’Horta, av. de l’Estatut, c. Jorge Manrique, av. Cardenal Vidal i Barraquer, c. Pare Mariana, av. Martí Codolar, c. dels Cortada, c. Josep Santgenís, pg. Mare de Déu del Coll, c. Santuari, c. Ceuta, c. Portell, camí de Can Mòra, mirador del Parc Güell, jardins Joan Ponce, c. Mühlberg, c. Panorama, parc del Guinardó, jardins Forrestier, font del Cuento, pl. Nen de la Rutlla, av. Mare de Déu de Montserrat, c. Torrent d’en Melis, ronda del Guinardó, c. Juliol i pl. Salvador Riera. 

Hem sortit a les 8:45 amb pujada cap a la Font d'en Fargues i la Plaça d'Eivissa continuació fins el Parc de les Rieres d'Horta, els Mistos de Claes Oldenburg (Qm 6,5) i la Teixonera.

Els Mistos

Forta pujada cap el Carmel i el Mirador de Joan Sales al Parc Güell amb bones vistes de Barcelona.

Mirador de Joan Sales

Continuació pel Pont de Mühlberg fins el Parc del Guinardó per baixar fort a continuació fins l'arribada a la Pl. Salvador Riera on l'app ens ha donat la caminada com acabada.

Temps 3h16', distància 14 Qm

Dades del Garmin

Avui ens hem perdut unes quantes vegades i hem fet 2,6 Qm de més però tan se val. Ha estat una bona caminada en bona companyia. Propera prova la de Sant Andreu al Març.

No hay comentarios: