sábado, 31 de agosto de 2024

Cursa Plaça de La Farga


Sisena participació a la Cursa Plaça La Farga aquest matí. Bona organització de la Comissió de Festes Plaça de la Farga, Corresolidaris i Barcelona Voluntària. Avui celebra la seva 41ª edició, una clàssica de la Festa Major de Sants. 

La recaptació de la inscripció anirà a la Comissió de Festes de Plaça la Farga pel berenar amb ball gratuït per la gent gran.

Com en anys anteriors dues voltes a un circuit d'uns 950 m pel barri amb sortida i arribada a la Plaça de La Farga. Distància total aproximada de 2000 m. Enguany amb un lleuger canvi al entrar a la Pl. de La Farga a la primera volta.

Molt bon ambient amb Corresolidaris i Barcelona Voluntaria. Primer cop que es cronometra amb xip de Sportmaniacs. Cursa de barri amb només 156 participants.

Foto : JJ Vico

Sortida a les 9:30 en punt. Temperatura de 25ºC i molta xafogor per l'humitat. Tram inicial en baixada pel c/Almeria, gir cap a c/ Juan Bravo i pujada pel c/ d'Olzinelles.

Entrada a continuació a la Plaça Iberia per una rampa curta però forteta. A partir d'aquí pla i baixada pel c/ Almeria fins la Plaça de La Farga. Gir a la dreta  i continuació per Rossend Arús. Pas pel Qm 1 amb molt bon temps de 5'56''. Començo la segona volta amb gir cap a c/ Juan Bravo i pujada pel c/ d'Olzinelles. Entrada a Plaça Iberia i baixada pel c/ Almeria fins la Plaça de La Farga. 

Temps final 11'26'' a ritme de 5'54''/Qm. 

Arribada
Foto: JJ Vico

Dades del Garmin

A l'arribada fruits secs, sandvitxos, fruita i begudes (incloent barra lliure de cervesa), tot un detall

Molt content he baixat en 3'' la meva marca de l'any passat i controlant perfectament les pulsacions.

Demà a pel segon 2000 del cap de setmana !!

No hay comentarios: