sábado, 28 de diciembre de 2019

XI Crono-escalada Solidària a Montjuïc

Nova crono-escalada solidària a Montjuïc aquest matí organitzada per CoRReDoRS.CaT. Amb aquesta ja son deu participacions consecutives, només em vaig perdre la primera. Prova benèfica en col·laboració amb la Creu Roja per recollida de joguines. He anat amb la Luz Marina que tampoc es vol perdre mai aquesta festa.


Recorregut curt però molt exigent amb pujada per les escales fins el MNAC i baixada per les escales de nou fins el punt de sortida. Enguany, com en anys anteriors, aquest punt ha estat ubicat una mica mes amunt i en un lateral degut a espais reservats per la TV i els focs artificials de cap d'any. També hem fet la pujada i la baixada per la mateixa escala.
Dia de sol i temperatura voltant els 13ºC però que ha anat pujant. Avui a vingut TV 3 i ha gravat la meva sortida.

Sortida
(Video TN migdia TV3)


Surto a ritme suau, tot i això al arribar a les escales he de pujar caminant ja que les pulsacions arriben a 125 - 130. El tram d'escales final es fa duríssim, malgrat això no perdo el somriure


A dalt passo pel control del MNAC en 2'34'', mitja volta i cap avall !. Començo l'espectacular baixada on cal anar amb molt de compte per mantenir el ritme i l'equilibri per no caure.




Temps final 4'37'' (2'34''/2'03'') Lloc 37. Una més al sac i per una bona causa !.


Avui hem recollit 220 joguines i en acabar a les 13:00 hem carregat tots plegas l'ambulància de la Creu Roja !


Galeria de fotos gentilesa de Ariadna Clayton

No hay comentarios: