domingo, 14 de noviembre de 2021

BDN Running


Aquest matí he fet per tercera vegada la BDN Running una cursa de 10 Qm per Badalona que celebra la seva desena edició.
Enguany es disputen dues curses, la de 5 Qm amb sortida a les 9:15 i la de 10 Qm , que es la que faig jo, amb sortida a les 10:00. 
No participava en aquesta prova des del 2015 però des de llavors el recorregut ha canviat molt poc


Bona organització i bon ambient malgrat avui hi han pocs coneguts degut a que es fan varies curses, Sant Martí, Sant Vicenç dels Horts i la B/SS. Més de 1500 participants entre les dues proves.

Sortida i arribada a la Av. Alfons XIII molt prop del Centre Comercial Màgic Badalona i el Pavelló Olímpic.

Dia mig tapat i fred amb 13ºC. 

Surto a les 10:00 amb la llebre de Sub 60' tot i que no es la meva intenció seguir-la. Just abans del Qm 2, passem el Pont de Lluc, que creua la via del tren. Hi ha una bona pujada però per sort es molt curta. La conec perfectament de la Maratest.

Continuem pel front litoral amb el pas pel port al Qm 3 i el Passeig Marítim fins l'avituallament  (Qm 5) que he passat en 30'24'' a ritme de 6'05''/Qm.

Al Qm 5,5 pujada per la Riera de Canyadó cap el Parc de Can Solei, amb una bona pujada i on perdo definitivament la llebre.

Continuació en baixada pel carrer del Carme cap el Passeig  de la Rambla , c / Industria i c/ Antoni Bori fins l'arribada per acabar amb un Temps final de 1h01'28'' Lloc 939. Ritme 6'09''/ Qm.

Dades del Garmin

Arribada

Força satisfet , he fet la tercer millor marca de l'any a només 1'06'' de la de Bombers. La pujada del segon 5000 m'ha fet perdre ben be un minut.

No hay comentarios: