sábado, 4 de mayo de 2019

Entrenament Corredors.cat


Des de Setembre del 2018 la Comissió d'esdeveniments de Corredors.cat organitza el primer dissabte de cada mes el  Vine a entrenar a Can .....
Al proposar-se Montjuïc per l'entrenament de Maig vam acordar amb en Barceruel que jo faria de fadrí ja que es el lloc habitual on entreno.
El lloc de trobada ha estat a les 9 h en punt a la Font Màgica on ens esperaven els de la revista Runners's World per fer un reportatge fotogràfic de l'associació.

Foto (Cesar Nuñez)

Ens hem reunit uns vint companys i format dos grups, un "canyero" per fer pujada i muntanya que han anat fins el Castell de Montjuïc i el meu grup que hem fet la meva proposta de recorregut. Ha estat el traçat clàssic de la Jean Bouin Sènior Internacional d'uns 3000 m al que hem donat dues voltes.

Recorregut

Circuit Jean Bouin clàssic
(Mundo Deportivo 1972)

El recorregut variat i exigent l'hem fet en grup i a ritme suau. La segona volta ha estat una mica més dura com calia esperar.

Pujada Font del Gat


Dades del Garmin

Per la Sessió ST hem anat a Ca l'Anglès al c/ Gavà 20, lloc habitual d'esmorzar del gran Domingo Catalán, Arcadi42 i molts altres.


Ens ho hem passat força bé xerrant i esmorzant uns entrepans enormes acompanyats de cerveses. Val a dir que ens han tractat molt bé obsequiant-nos amb un parell de plats de patates fregides per picar i una altre parell de plats de fruita variada de postres.


Em sembla que hi tornarem .....

No hay comentarios: