domingo, 8 de mayo de 2016

4ª Cursa DIR GU Diagonal


Primera participació avui a la Cursa Diagonal prova organitzada pel DIR i puntuable per la 8ª Challenge BCN 10K. Recorregut lineal i recte de 10 Qm per la Diagonal amb sortida al Palau Reial de Pedralbes i arribada a Passeig Garcia Faria.També es disputa la distància de 5 Qm amb sortida a les 9:00 a Diagonal / Marina, mitja hora mes tard.
Dia molt tapat amb plugim fi i bona temperatura per córrer,13ºC.
Perfil favorable de baixada sobre tot al primer tram del recorregut
.
Gràfic David Patán (Blogmaldito)

Des de feia uns anys em feia il·lusió participar a aquesta cursa amb recorregut tan singular (la Diagonal de Barcelona de punta a punta) però fins la quarta edició no ha estat possible.


Hem sortit a les 8:30 del Palau Reial amb el terra molt lliscant per la pluja i l'intens tràfic que soporta aquesta via dia a dia. Avui però, la Diagonal era tota per nosaltres !.  Surto amb l'objectiu de baixar del 52' però sobre tot de no caure.
El pas pel Qm 5 a prop del c/ Marina l'he fet prou bé en 25'56'' a ritme de 5'11''/Qm. Cap el Qm 6 m'ha atrapat l'Hector que anava molt bé i hem fet tres Qm junts. 
El cap de cursa de la prova de 5 Qm amb el J.L Blanco al davant, ens ha passat al Qm 9 crec que per un mal càlcul de l'organització.
El darrer Qm, tot i fer-lo per sota de 5', no he pogut seguir a l'Hector.

Arribada

Temps final de 51'26'' (25'56'' / 25'30'') Lloc 2690 i 155é de la meva categoria a ritme de 5'09''/Qm.


Amb Isabel

Tot i que la lleugera baixada del tram inicial ha ajudat una mica, molt satisfet objectiu complert ! 

He fet la millor marca personal de l'any.

domingo, 1 de mayo de 2016

Els 10 Km d'Empúries

Setena cursa consecutiva dels 10 Km d'Empúries. Des de fa uns anys aquesta prova es fa conjuntament amb la Marató i Mitja Marató. Punt de sortida i arribada l'espectacular recinte arqueològic d'Empúries.

Recinte arqueològic

Dia amb sol però amb una temperatura de 9ºC i fortíssima tramuntana que ha fet suspendre per motius de seguretat la prova de la Marató.
Molt pocs companys avui de corredors.cat en Vicenç, Rafa Perez, IronXevi226, JRamon, Xavi48, Grampy i algún altre que segur que hem deixo, que han fet la Mitja Marató i en ArMand i jo que hem fet els 10 Km. També he saludat els meus amics Toni i la Rosalía uns clàssics d'aquesta prova.

Amb ArMand i Vicenç

Recorregut urbà idèntic a l'any passat fins el centre del poble de L'Escala i tornada voltant el recinte arqueològic. He sortit a les 8:45 amb l'ArMand darrera dels participants de la mitja marató.
La tramuntana extrema ha fet molt difícil córrer tot i ser un recorregut relativament pla. Els primers 3,7 Qm els hem fet mes o menys amb vent de cua. L'ArMand ha anat fent broma tota la cursa cosa que he agraït ja que avui no calia pensar en ritmes i temps. Hem passat l'avituallament el Qm 5 en 27'05''a ritme de 5'25''/Qm .
El pas pel nucli antic amb alguns tobogans i sobre tot el vent en contra a la Ctra.de Sant Martí d'Empúries i la Ronda de Sant Pere Pescador ens ha fet baixar encara mes el ritme.

Arribada
Hem continuat junts al meu ritme fins la meta per marcar un Temps final de 55'10'' Lloc 204 Cat 10 Ritme 5'31''/Qm.

Dades del Garmin

Amb Rosalía i Toni
Amb ArMand

Avui acabar ja ha estat un triomf per tots.

He tornat a ser el primer correcat classificat sumant uns altres 50 punts a la lliga (el màxim) com a Girona !.

El proper diumenge a la Cursa DIR Guardia Urbana segur que anirà millor.