domingo, 31 de mayo de 2015

16ª Cursa Delta Prat


Aquest matí he fet per primer cop la Cursa Delta Prat organitzada pel Pratenc Associació d'Atletisme i el diari Delta.
Recorregut urbà de dues voltes de 5 Qm per un circuit molt pla i recte ideal per fer una bona marca


Sortida i arribada a les Pistes Moisès Llopart del Complex Esportiu Municipal Sagnier, el mateix lloc de la mitja marató.


Bona trobada de corredors.cat tot i la coincidència amb la cursa de la Diagonal.
Dia de sol i temperatura al voltant dels 20ºC però amb la sensació de forta calor.
He sortit a les 9.00 en punt amb l'objectiu d'intentar un cop mes el Sub 50', aquest cop sense llebres.
El primer Qm l'he fet amb el meus companys Jorfer, Manel59 i Alba però com que anaven massa ràpid els he deixat marxar. He intentat fixar un ritme constant de cursa aprofitant la llarga recta de l'Avinguda verge de Montserrat que feiem d'anada i tornada.

Primer pas per la pista d'atletisme

He passat el Qm 5 a la sortida de la pista en 25'29'' a ritme de 5'06''/Qm. Amb la temperatura en augment prou he fet en mantenir el ritme la segona volta que he fet en 25'39'' per acabar en un Temps final de 51'08'' lloc 459 Cat 13. Ritme de 5'07''/Qm.

Arribada a la pista del Complex Municipal

Avui el sub 50' ha quedat un pel lluny però a Bombers ho tornarem a intentar !.

Dades del Garmin

domingo, 24 de mayo de 2015

8ª Cursa Sant Joan Despí


Ahir a la tarda vaig fer per primer cop la Cursa de Sant Joan Despí una prova de 10 Qm que es fa pels carrers d'aquesta localitat consistent en dues voltes distintes, una de 3,6 Qm i un altre de 6,4 Qm.

Quan fa uns dies en vaig assabentar de que es feia aquesta cursa per la tarda no vaig dubtar en inscriure'm ja que em sembla una bona idea quan pugen les temperatures.

Bona organització Club de Atletisme Despí 2012. Sortida i arribada del Poliesportiu Salvador Gimeno.
Perfil força pla amb dues lleugeres pujades al Qm 1 i al 6. Bona temperatura voltant els 19ºC.

He sortit a les 20.30 en punt amb meus companys de corredors.cat Pol26 (llebre Sub 50') acompanyat del seu pare en Polgi.  La sortida ha estat força rapida tot i la pujada del primer Qm.


Video Min 1:45

He aguantat força bé la primera volta passant per meta al Qm 3,6 en 18'01'' a ritme de 5'/Qm. Animació del meu company i "speaker" Alberto Montenegro al pas per meta.

Coincidint amb la pujada del Qm 6 voltant la Ciutat Esportiva Joan Gamper, m'he quedat una mica despenjat de la barqueta sub 50'. En companyia de la Mari Carmen Gallego (amb qui ha anat tota la cursa) hem anat recuperant de mica en mica fins atrapar-los.

L'últim Qm a tope a ritme de 4'52'' m'ha permès marcar un Temps final 49'49'' lloc 354 i 9é de la meva categoria.


Molt content poder fer sub 50' de nou quasi tres anys i mig després. Els ànims de les llebres i la competència sana amb la Mari Carmen han contribuït d'una forma clara en assolir aquesta marca.

Amb Alvar (Polgi) i Pol (Pol26) 

Moltes gràcies companys !

Dades del Garmin 

A l'arribada síndria fresca per recuperar.

domingo, 10 de mayo de 2015

8ª Cursa 10Km Sant Quirze del Vallés


Avui he participat per segona vegada a la Cursa 10 Km de Sant Quirze del Vallès i m'he trobat com a casa rodejat de molt bon ambient correcat amb moltíssimes cares conegudes.

Gran trobada de corredors.cat

Dia de sol amb una temperatura al voltant dels 17ºC. Gran organització per part del meus companys de Corredors.cat
Circuit clàssic de dues voltes de 5 Qm pel centre de Sant Quirze del Vallés. Circuit trenca-cames amb un perfil de puja i baixa.


Abans de la sortida m'he fotografiat amb el Natxo pare d'el David Rovira en record del qui es fa la cursa.


He sortit a les 9 en punt amb l'idea de anar dosificant l'esforç a les pujades i baixades. He completat la primera volta (Qm 5) en companyia d'en Hector en 25'40''.

A la segona volta m'he despenjat una mica fent-la en 25'52''per acabar en un Temps final 51'32' Lloc 262 i 24 de la meva categoria.

Esprint final

Per un error de l'organització un dels Qm era mes curt i la distància real ha estat de 9724 m per tant el meu ritme de cursa ha estat de 5'18''/Qm

Dades del Garmin

En acabar botifarrada al poliesportiu. Un orgull ser de corredors.cat !

domingo, 3 de mayo de 2015

Els 10 Km d'Empúries


Sisena participació consecutiva als 10 Km d'Empúries cursa que es fa conjuntament amb la marató i mitja marató amb sortida i arribada en el marc incomparable del recinte arqueològic d'Empúries.


Dia molt núvol i bona temperatura per córrer, uns 15ºC.


He pogut saludar a alguns companys de corredors.cat en Vicenç, IronXevi226, Pescallunes, Alva2009, Sandmannn, Arcadi42, Camilo, Josep80, Jcros i algún altre que segur que em deixo. També en Toni i la Rosalia que feien com jo els 10 Km.


Recorregut fins el centre de L'Escala i tornada voltant el recinte arqueològic. Hem sortit a les 8:45 darrera dels participants de la marató i mitja marató.
Tot i que sembla que es una cursa totalment plana te petits tobogans que no ens han abandonat durant tota la cursa.
He passat el Qm 5 en 25'53''a ritme de 5'11''/Qm i tot seguit he atrapat al Toni amb problemes al bessó que ha afluixat una mica.


Hem continuat junts al meu ritme fins la meta per marcar un Temps final de 50'19'' Lloc 181 4rt de la meva categoria !!! Ritme 5'02''/Qm.

Amb Rosalía i Toni

Nova millor marca de la temporada i segona marca en aquesta cursa a només 9'' de la millor de l'any passat.
Primer correcat de la cursa i 50 punts a la lliga !.

No puc demanar mes.

Dades del Garmin