domingo, 27 de abril de 2014

14ª Cursa Mulla't i corre


Tercera participació a la Cursa Mulla't i corre al Circuit de Catalunya a Montmeló i per una bona causa, la lluita contra l'esclerosi múltiple. Bona organització per part de l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa.
Recorregut de 10 Qm en un mític entorn, el circuit conegut a tot el món per les curses de F-1 i motociclisme. Com cada any la sortida de la cursa era a la zona de l'estadi completant al pas per meta dues voltes al circuit.


Dia clar per la pluja d'aquesta nit amb molt bona temperatura per córrer. Enguany han avançat la data a finals d'Abril en lloc de primers de Juny com l'any passat.

Amb els companys de corredors.cat

Hem sortit a les nou i mitja en punt força ràpid aprofitant la sortida en baixada . El traçat bastant exigent i conegut per altres participacions. Tres pujades a destacar , la primera al final de recta , la mes forta al Mas de la Moreneta i la darrera a l'entrada a l'estadi. Tot i això he passat el Qm 5 molt bé en 25'01'' a ritme de 5'00''/Qm.
El segon 5000 m l'he fet una mica mes lent per la duresa de les pujades.


Temps final de 51'47''  Lloc general 266 a ritme de 5'10''/Qm.. He rebaixat en 4'' la marca de l'any passat.

Dades del Garmin

La propera setmana 10 Km d'Empúries !

domingo, 13 de abril de 2014

16ª Cursa Bombers


Dotzena participació consecutiva aquest matí a la Cursa de Bombers amb molt bona organització de Nike Running Spain.
Cursa puntuable per la 6ª Challenge BCN 10K i gran inscripció al voltant de 27000 corredors.
Com sempre trobada amb molts companys de corredors.cat  que avui molts anaven amb la samarreta blanca oficial de la cursa. Jo he demanat el pitral per lluir la pastanaga.

Amb corredors.cat

Dia amb sol i temperatura massa alta al meu gust per córrer.
Com l'any passat l'organització ha disposat de 12 calaixos de sortida i dues onades.
Espectacular ambientació disco previa a la sortida a les 10:00.


Surto ràpid des del calaix Sub 53' amb el meu company SOM (Pere) amb l'objectiu de sub 50'.Passo el primer Qm en 5'02''. Tinc problemes per avançar molts corredors mes lents que han sortit davant meu. Hi ha un embut important al desviament per obres que hi ha al Paral·lel (Qm 2) i perdo força el ritme. Passo el Qm 3 al final del Paral·lel en 15'36'', mes lent del previst. Aprofito la lleugera baixada per la Gran Via per apretar una mica i passo el Qm 5 en 25'48''. Veig que el sub 50' s'escapa i li dic en Pere que tiri endavant.
Continuo a bon ritme proper als 5' / Qm i passo el Qm 8 en 40'51'' i a partir d'aquí encara apreto una mica mes. Entro a la Via Laietana i enfilo la baixada amb la vista espectacular de samarretes blanques. Passo el Qm 9 a ritme de 4'59''/Qm. Animació musical bestial a la zona Gatorade a la Via Laietana , el Tunel Powersong !

Faig l'últim Qm a tope en 4'48 per marcar un Temps final de 50'44'' lloc 8375 Ritme 5'05/Qm.

Amb l'Eduard Mas

Com l'any passat s'ha escapat el Sub 50' per poc, tot i això, he fet millor marca de la temporada i he rebaixat en 4'' la del 2013. No em puc queixar.

domingo, 6 de abril de 2014

36ª Cursa El Corte Inglés


35ª participació a la Cursa de El Corte Inglés , tota una clàssica al meu calendari que només em vaig perdre l'any 1983.
Prova puntuable per la 6ª Challenge BCN 10K amb el recorregut clàssic amb entrada a l'Estadi Olímpic Lluís Companys i una distància de 10,766 Qm.
Com cada any la gran festa de l'atletisme popular a Barcelona amb una gran participació i 73426 inscrits.

La gran família correcat

Dia de primavera amb temperatura al voltant de 20ºC. Sortida a les 9:30 per calaixos als que portàvem xip groc i davant de la multitud.
He sortit el mes ràpid possible tot i la dificultat de superar el gran nombre de gent que es "cola" davant i van caminant. A meitat del carrer Aragó he pogut agafar al meu company mario.cat i he fet amb ell tota la cursa..
La pujada cap el Poble Espanyol i sobre tot dels Jocs Olímpics del 92 darrera l'estadi, força exigent.

Amb Mario en plena pujada

Hem entrat a l'estadi ( Qm 5,9) amb un bon temps 32'45''. A la pista he començat a passar forces corredors fins la meta.
A partir del Qm 7 baixada força ràpida per la Font del Gat , c/ Lleida , c/ Floridablanca , la Ronda , c/ Pelai i Plaça de Catalunya.

Amb Joan, Manzanera, Mario, Maite i Carles

He millorat 25'' la meva marca de l'any passat i m'he quedat a 40'' de la meva millor marca amb un temps final de 57'23''Classificat 2561 Cat 39 a ritme de 5'20''/Qm.

Segona millor marca personal en aquesta cursa !.

Amb els punts obtinguts continuo, després de 14 jornades, el 3r a la meva categoria M60 a lliga Championchip i al lloc 66 de la general !. A la challenge BCN 10K també he pujat fins el lloc 23 de VetMC i 396 de la general. Molt content !!!

sábado, 5 de abril de 2014

Medijocs 2014


Quarta participació consecutiva aquest matí als Medijocs a Sant Cugat amb una molt bona organització. Enguany es celebrava la desena edició. Com sempre, la sortida i l'arribada ha estat al Parc de la Pollancreda amb una distància de 8,045 Qm's (50% asfalt / 50% terra). Desnivell +/- 60 m


Dia de primavera magnífic amb sol i gran trobada de corredors.cat.


Hem sortit a les 10 en punt amb en Jordi Mas amb objectiu de passar-ho bé i reservar forces per la Cursa de El Corte Inglés de demà.
El primer Qm l'hem fet pel Parc per continuar fins la pista forestal just al Qm 2 on hem creuat la riera i fet pujada fins l'avituallament a Can Borrell (Qm 4,2) Temps 23'10''. Hi ha un parell de pujades dures però curtes i durant el recorregut es passa pel costat del Pi d'en Xandri.. La tornada de baixada cap el parc l'hem feta molt ràpid (per sota dels 5'/Qm) en companyia de la Cristina i en Sufridor.


Temps final 42'32'' Classificat 148 (Cat. 30) a ritme de 5'17''/Qm. He rebaixat en 2'54'' la meva millor marca en aquesta cursa. Aviam si demà no pago l'esforç.

La nostra companya de corredors.cat Carme72 ha estat la primera en dones. Felicitats !.