domingo, 28 de agosto de 2011

El 2000 de Sants

Bona cursa aquest mati i molt bona organització de la Unió Esportiva de Sants i gratuita. Que n'aprenguin alguns !!.
Tres correcats a la sortida Albert83BCN; tot un crack que he conegut avui i en José amb qui he fet bona part de la cursa.
Bona temperatura avui per córrer i un 2000 metres al màxim en plena temporada de "vacances" .




Una bona experiència el poder anar a un ritme intens al que no acostumo anar.
Hem fet dues voltes a un circuit de 1000 m per la carretera de Sants amb lleugera pendent direcció Plaça de Sants i baixada anant cap a la Plaça Espanya. Surto a tope direcció Plaça de Sants. Als 200 m aproximadament faig el primer gir de 180º i el segon als 700 m per passar el Qm 1 en 4'39''.
La segona volta agafo millor el ritme i faig el segon Qm en 4'36'' per marcar un Temps final de 9'14''Lloc 75 MMP en aquesta distància.

Esprint final al màxim !

No es pot demanar mes a aquesta alçada de temporada tenint en compte a mes que els quatre girs m'han fet perdre força ritme.

viernes, 19 de agosto de 2011

Pujada al Quermany

Entrenament de muntanya ahir amb els meus amics Joaquim, Tomás i Prudenci. Dia mig tapat i temperatura aceptable per córrer.
El recorregut es Càmping Inter Pals - Cim del Quermany (224 m s.n.m) i tornar , 13,1 Qm en total.

El Quermany i Pals en primer terme

Sortim a les 7:30 i gran part del primer Qm es per la carretera direcció Pals entrant per una forta rampa a la pista forestal darrera del Super EuroSpar i l´Aparthotel Golf Beach. Per sort es molt curta pero serveix d'aperitiu del que ens espera. Continuem direcció al Quermany per pista de sorra i pedres amb lleugera pujada. Passada la masia de Can Pou de ses Garites Qm 3,250 agafem un corriol / drecera a la dreta que ens porta al camí principal. Aquí comença la verdadera de pujada. En aquest tram el terra es dur amb molta pedra. Passem les mines d'en Bofill en 31:40 (4,8 Qm). Hi ha un parell de trossos trenca-cames amb fort desnivell. Arribant al Qm 5,8 la pujada es suavitza hi la vista del Baix Empordà es magnífica. Tram final de mes pedres , gir a l'esquerra i ja veiem la torre de guaita del forestals al cim del Quermany Temps 45:04 (Qm 6,5).

Bona vista de la Mediterrania amb les Illes Medes al fons.

En 6 minutets ens hidratem, fem fotos i cap avall !!.

Cim Quermany Gros 224 m

Si la pujada ha estat dura, la baixada per a mi es mes perillosa. De seguida em quedo enrere dels meus companys que em van esperant. Passo les mines d'en Bofill en 54:56 (he trigat 3'30'' menys que pujant) continua la forta pendent fins el corriol.

Masia Can Pou de ses Garites

Arribant de nou a Can Pou de ses Garites Qm 9,750 la baixada ja es mes suportable. Estic però a punt de caure dues vegades a pista de sorra i pedres. Qm 12,3 fi de la pista forestal , tram d'asfalt fins el Càmping , això es gloria. Temps final 1:24:06 Millor marca personal en aquest recorregut i 6' menys que la anada.
Un bon entrenament amb molt bona companya !.

martes, 9 de agosto de 2011

Cursa Inter Pals

Avui 4ª Cursa del Càmping Inter Pals. Bona temperatura per córrer tot i ser al mes d'Agost, sens dubte l'ombra dels pins ajuda.
Circuit trenca-cames de terra amb fort desnivell. 3 voltes per completar 2000 m.
Quinze participants , entre ells els meus amics Joaquim i Pablo.


Surto ràpid i passo la primera volta en temps rècord 3'06''.La segona volta com sempre mes dura la passo en 3'23'', també en temps record però a la pujada de la tercera començo a notar una mica l'esforç i la faig en 3'23'' per marcar un temps final de 9'52'' (1'' millor que l'any passat). Entro en el lloc 12 é.
M'ha faltat una mica de motivació al no haver possiblitat de superar a ningú a la última volta.
En acabar, diploma per tots els participants.
L'any que ve a tornar-hi !.

lunes, 8 de agosto de 2011

Cursa Platja de Pals

Ahir vaig fer la Cursa de la Platja de Pals , una cursa solidaria destinada a recaptar fons per la Fundació del Hospital Clínic sota el lema Corre por tus venas del meu amic Pablo Pluvinet.


Dia mig núvol i una inscripció de mes de 200 corredors superant totes les expectatives d'aquesta modesta cursa en la seva primera edició. Entusiata organització de la Susagna de la Associació turistica de Pals que ha fet possible la realització d'aquesta cursa.
Circuit de 8 Qm molt pla però amb forces canvis de terreny amb sortida i arribada a les Basses d'en Coll. Magnífica panorámica dels camps d'arròs de Pals amb la presencia imponent del massis del Montgrí.
Uns quant companys "correcats" a la sortida Pluvinet (el rei de la festa) , Teresa , Joaquim , U_Ktan , Jim, Biel54 , Hyuste , Tigerman7 , Born2Run i Xavi46. També del meu amic Josep M. autor d'un magnífic reportatge fotogràfic.
Surto amb el meu company Hyuste i l'objectiu del sub 42'encara que no ho tinc gaire clar pel terreny. Passem el Qm 1 força ràpid en 5'03''i el 2 en 5'05''. En contra del previst, el troç d'asfalt per la carretera de les Serres de Pals el fem mes lent a 5'16''. Passat el Qm 4 entrem a la zona de bosc amb terra de sorra i pinassa , tot i aixó, fem el Qm 5 en 4'47'' ja que fa lleugera baixada.

Continuem els dos Qm següents per per terreny de terra , asfalt i un tram de pedres bastant complicat. Últim Qm "fortet" en 5'01'' per carretera de ciment y terra per marcar un temps final de 41'08''Ritme 5'09''/Qm. Objectiu complert i per una bona causa. Com en altres ocasions aquest any, he fet amb en Hector tota la cursa junts.
En acabar "bocates", fruita , refrescs i regals. Tan de bo es repeteixi aquesta cursa el proper any.