lunes, 16 de mayo de 2011

Caminada de Gràcia


Aquest diumenge vaig fer corrent la Caminada de Gràcia cinquena prova del programa de caminades Barnatresc 2011.
Dia solejat i en companya dels meus amics Carme , Jordi's i Xavier.
Recorregut urbà pels voltants de Sant Gervasi , Parc del Guinardó i el Carmel amb una distància de 12,5 Qm's.

Itinerari:
Palau Municipal d’Esports de la Vall d’Hebron, ronda de Dalt, pg. Vall d’Hebron, c. Collserola, c. Lluís Muntades, c. Teodor Roviralta, c. Manuel Ramón , c. Carles Riba, c. Bellesguard, c. Sant Joan de la Salle, pl. Bonanova, c. Sant Gervasi de Cassoles, ronda del Mig, pl. Lesseps (Control i avituallament), Travessera de Dalt, c. Camèlies, pl. Castellana, av. Mare de Déu de Montserrat, c. Garriga Roca, parc Guinardó, c. Labérnia Panorama, pl. Mitja Lluna, c. Gran Vista, c. Santuari, av. Mare de Déu del Coll, parc de la Creueta del Coll, ptg. Manlleu, c. General Mendoza, pg. Vall d’Hebron i palau Municipal d’Esports de la Vall d’Hebron.

Sortim cap a les 9 h caminant per començar a córrer amb en Jordi Bonfill desprès d'uns 10 minuts, la resta segueixen caminant. La primera part fins l'avituallament a la Plaça Lesseps te algunes pujades però res a veure amb la segona que es un trenca-cames.
Després de la pluja d'ahir la vista de Barcelona des del Parc del Guinardó es magnífica.


Continuació de fortes pujades i baixades cap la Mare de Déu del Coll per arribar sense problemes a la Vall d'Hebron. Temps 1h33'. Un bon entrenament després de estar 10 dies de viatge.

Retrobament a la Vall d'Hebron

lunes, 2 de mayo de 2011

Els 10 Km d'Empúries

Ahir vaig fer per segona vegada els 10 Km d'Empúries prova que es va fer conjuntament amb la Marató i Mitja Marató en els nuclis de L'Escala i Sant Martí d'Empúries.
La lleugera boira i marinada van fer la cursa força suportable a diferència de la calor d'altres anys.

Com l'any passat el meu amic Joaquim va fer la mitja i en Quim , Miquel i Marcel els 10 Km.

Amb l'Alexandra Panayotou que ens va venir a animar.

Amb en Jordi Mas que va fer la seva segona marató.

Sortim a les 8:40 ,10 minuts després dels maratonians. Com l'any passat de seguida constato que els Qm's no estan ben marcats. Segueixo a bon ritme però sense saber realment a quan vaig. A partir del Qm 5 ens barregem amb els maratonians que comencen la segona volta. No hi ha però cap problema donada l'amplada de la carretera.


Continuo desconcertat amb el ritme que porto. L'últim Qm es clarament mes llarg (1490 m segons el meu crono). Sprint final amb arribada a l'impressionant recinte arqueològic.La cursa 260 ja es al sac !!


Temps 51'56'' Classificat 145
Ritme 5'12''/Qm