lunes, 11 de abril de 2011

13ª Cursa Bombers

Gran Cursa de Bombers ahir al matí amb una perfecta organització de Nike.
Sisena cursa puntuable per la 3ª Challenge BCN 10K i inscripció rècord de 20000 corredors.
Trobada amb el meu amic Sergi i segona participació d'en David.
Dia de sol i temperatura anormalment alta per la època 25ºC. Sortida espectacular a les 10:00 amb samarreta / pitral oficial de color "fosforito" i pluja de confeti.
Surto a sac des del calaix Sub 49'. Paso el primer Qm en 4'51'' i enfilo el Paral·lel amb un sol de justicia. Al pas pel Qm 3 en 15'15''ja tinc clar que l'objectiu s'allunya. No hi ha manera d'augmentar el ritme tot i la lleugera baixada per la Gran Via. Passo el Qm 5 en 25'42'' (un minut mes que l'any passat).
Qm 8 (l'Arc del Triomf) 41'24'', veig clarament que la calor ens està passant una cara factura i cal acabar el mes dignament possible. Aguanto com puc fins Via Laietana , només queda la baixada i recta final. Apreto una mica , passo el Qm 9 a ritme de 5'10''/Qm. Banda d'animació de percussió bestial a la part baixa de Via Laietana.


Faig l'ultim Qm en 5'02 per marcar un Temps final de 51'36'' lloc 7656 ( Cat 1004) Ritme 5'10/Qm.


Malgrat les condicions climatològiques adverses 3ª millor marca en aquesta cursa. En David l'ha fet en 54'38'' a ritme de 5'28''/Qm.

Sumo uns pocs puntets a la Challenge ja que només puntuen 5 curses i he de descartar-ne una. Com estava previst baixo un munt de llocs a la general.

miércoles, 6 de abril de 2011

33ª Cursa El Corte Inglés


CÓRRER ÉS LA MEVA VICTÒRIA

Aquest diumenge vaig fer un cop mes la Cursa de El Corte Inglés, la meva 32ª participació de les 33 edicions que s'han fet. Prova puntuable per la 3ª Challenge BCN 10K amb una distància de 10,766 Qm.
Gran festa de l'atletisme popular a Barcelona amb 58847 inscrits. Van participar també molts amics en Joaquim i els "xavals" Quim i Marcel , el Jorge , en Sergi , la Carme i en David amb la Mari que debutava.

Enguany la data s'ha avançat molt i el dia nuvolat ens ha estalviat la forta calor d'altres anys pujant a Montjuïc.
Com a novetat fem la sortida per calaixos davant de la "massa". Intento sortir el mes ràpid possible però com sempre la sortida es complicada els primers Quilòmetres degut el gran nombre de corredors i sobre tot per la gent que es "colen" davant i van caminant. A la pujada pel Poble Espanyol deixo marxar el grup de corredors.cat encapsalat per en Danigoal ja que va massa ràpid per a mi.

Entro a l'Estadi amb un gran temps 32'19'', 23'' millor que l'any passat. A la pista passo un munt de gent que va asfixiada després de la forta pujada.

Espectacular vista de la cursa al pas per l'Estadi olímpic

La baixada la faig encara mes ràpid i al Qm 8,5 al carrer Floridablanca m'agafa el meu company Hyuste. El segueixo al màxim els 2 Qms llargs fins la meta. Finalment acabo 1'28'' per sota la marca de l'any passat en un temps final de 56'43'' Classificat 2609 (Lloc 169 de la meva categoria) a ritme de 5'17''/Qm.


He fet la meva millor marca personal en aquesta cursa !.

Segueixo pujant llocs a la classificació de la 3ª Challenge BCN 10K, ja vaig al lloc 178 i el 13 del meu grup d'edat !

sábado, 2 de abril de 2011

Medijocs 2011


Gran cursa dels 7ens Medijocs aquest matí a Sant Cugat amb molt bona organització i una distància de 8,045 Qm (50% asfalt / 50% terra).
Dia molt bo amb caloreta al acabar. Gran trobada de corredors.cat
Era la primera vegada que la feia i m'ha agradat molt
Sortim a les 10 en punt amb en Lluis (Solteron) amb l'objectiu de reservar forces per la Cursa de El Corte Inglés de demà. Pujada sense problemes fins Can Borrell per tornar cap el Parc de la Pollancreda on era la sortida i l'arribada.


Durant el recorregut hem creuat la riera dues vegades i vist el magnífic Pi d'en Xandri.

Temps real final 45'26'', classificat 221 (43 de la meva categoria) a ritme de 5'39''/Qm.

Esprint final amb bon humor

Objectiu complert i per fi una cursa relaxada !

viernes, 1 de abril de 2011

Luna Run


17/3/11 Lunarun 1 el primer de la serie de quatre previs a la Cursa de Bombers 2011. Repeteixo companys correcats de l'any passat Canferreir i Kitus 14 . També llebre de nivell bàsic (l'Eric).

Sortida a les 20:15 de davant la Nike Store de l'Illa Diagonal on també està l'arribada. Fem els controls (balises) de :
  • Palau Reial
  • La Maternitat (c/Mejía Lequerica)
  • Plaça de Les Corts
  • Jardins Joan Altisent
  • Parroquia al costat de l'hospital Sagrat cor
Recorregut força complicat per trobar les balises amb l'afegit de que hem hagut de fer les cinc perquè la de Mejía Lequerica només era valida per les noies. Al final ho acconseguim en uns 38' i 6,2 Qm.

24/3/11 Lunarun 2 , el segon amb els companys correcats Canferreir i Merce 008 . Anem com sempre amb l'Eric la llebre de nivell bàsic.
Sortida i arribada davant la Nike Store de l'Illa Diagonal. Gran participació amb mes de 100 corredors.


Fem les balises de :
  • Luz de Gas(c/ Muntaner)
  • Circulo equestre
  • DIR Diagonal
  • Jardins de les tres Torres (c/Ganduxer / Av.Gral.Mitre)
Recorregut sense masses problemes per trobar les balises ja que anem un grup de molts corredors i el que no sap un ho sap l'altre. Temps final 35'41''i 5,8 Qm.

31/3/11 Lunarun 3 , el tercer de la serie amb els companys correcats Canferreir , Merce 008 , Arual , Kitus 14 i Maria. Anem amb l'Elena com llebre de nivell bàsic. M'acompanya també el David.
Sortida i arribada davant la Nike Store de l'Illa Diagonal i participació massiva de corredors.
Fem les balises de :
  • Club de Polo
  • UPC Campus Nord
  • Clínica CIMA (Pg. Manuel Girona)
  • Cines Gran de Sarrià
Recorregut sense problemes per trobar les balises. Temps final 30'46''i 5,58 Qm.


Com sempre han estat força divertits i en acabar "catering" complet amb begudes , fruita , pizzes , sorteig i molta gresca.