lunes, 29 de marzo de 2010

17ª Mitja Marató de Montornès

Gran Mitja de Montornès ahir amb un dia solejat i molt bona temperatura. Onzena mitja de la meva carrera i un cop mes , trobada multitudinària de corredors.cat.
En aquesta edició l'organització ha modificat lleugerament el traçat eliminant la forta pujada que hi havia en el Qm 18 l'any passat.
Sortim a les 10:00 en una super barqueta de 8 unitats amb l'objectiu d'ajudar a la Belenka a fer marca personal. La idea es de fer els primers 10 Qm de lleugera pujada a ritme de 5'30'' per decidir desprès com fer la baixada.
El company Serju16 ens fa de llebre tota la cursa. Al Qm 6 abandona la Montse per problemes en el peu. Tot i que ens anem reservant passem el Qm 10 km en 53'45'', 1'15'' per sota el previst (Ritme 5:22/ Qm). Com que anem be, el ritme de tornada va creixent. Al Qm 16 es queda en Tetexavi, que volía fer els primers 10 Qm's amb nosaltres, tot i això continua en cursa. També ens acompanya uns quilòmetres en Kalimero però a partir del Qm 18 es queda una mica enrere. Fem el segon deu mil a 5'12'' / Qm . L'ultim Qm es fa llarguíssim ja que es una recta del polígon industrial i es veuen els arcs d'arribada des de molt lluny.
Entrem junts a meta sis dels vuit que hem començat JimBDN , JoseCarnero , Serju16 , Hermanotubo , Belenka (fent marca personal 1h51'38'') i Ramon_B (jo mateix).


Objectiu complert i a mes, rebaixant en mes de sis minuts la marca de l'any passat aquí mateix.

Acabo fent la meva 2ª MMP amb un Temps de 1h51'30''Classificat 1593 (grup d'edat 171) Ritme 5:17 / Qm.

Després de l'esforç recollida de la samarreta, lot de productes del patrocinador oficial Henkel i pasta party a pavelló.

lunes, 8 de marzo de 2010

Festa Celebració de l'Arcadi

Amb la Marató de Barcelona l'Arcadi Alibés ha fet el "Triplet Centenari" 100 deumils , 100 mitjes i 100 maratons i ho hem celebrat com calia al Bar Velòdrom molt aprop d'on ara fa 100 anys es va fer la primera marató a Catalunya.
Ens vam reunir un bon grapat de corredors (molts de corredors.cat) , amics , familiars , companys de Televisió de Catalunya. També cares conegudes com Joan Manel Serrat , Perico Delgado, Domingo Catalán , el regidor d'Esports Pere Alcober i potser algú altre que no vaig veure ja que vam ser un bon grapat.
Ens ho vam passar força be fent un "pica-pica", explicant-nos les nostres "batelletes atlètiques" i veient un vídeo muntat,com no, pels companys de TV 3.

Per molts anys Arcadi i que podem celebrar-ne moltes mes !!

Marató de Barcelona

Ahir diumenge va ser el dia M , per a mi un entrenament de 15 Qm's però per en Joaquim la seva tercera marató.
Gran Marató de Barcelona aquest any amb inscripció rècord de més de 12000 corredors i més de 10000 arribats
El dia va sortir tapat i fred. Vaig anar al Qm 7 , a la Travessera de Les Corts, per tenir un primer contacte amb la cursa i animar. En aquest punt tots els companys de corredors.cat van passar força animats però els hi faltava molt encara per acabar.
A continuació em vaig desplaçar al Qm 27 des d'on vaig acompanyar en Joaquim fins la meta amb l'objectiu de ajudar-lo a baixar de les 3h45' en la marató i ..... ho vam aconseguir.

Felicitats Quim !
L'ambient per tota la ciutat espectacular i l'animació de corredors.cat al avituallament de la Av. de la Catedral una injecció de moral.

Av. de la Catedral

Passat el Qm 38 al carrer Ferran en Joaquim va patir una forta rampa a la cama esquerra que va superar ràpidament sense mes incidències per marcar un excel·lent temps final 3h43'34'' (12 minuts menys que l'any passat).
Els darrers 15 Qm's els vam fer en 1h23'15''. Ritme 5'33''/Qm, un bon entrenament.

sábado, 6 de marzo de 2010

Breakfast Run

Aquest cap de setmana toca dedicar-lo a la Marató de Barcelona.

Avui dissabte he fet la  cursa Breakfast Run (Cursa del esmorzar), una prova no competitiva on es tracta de gaudir de la companya de molts atletes fins les portes de l'Estadi Olímpic entre ells les meves companyes de corredors.cat merce008 i Olga .

El recorregut d'uns 3,5 Qm que he fet en 18'16''temps, no estar malament .

Amb Olga i Mercè

Acabada la cursa he visitat la Marató Expo, fira del corredor.

Marathonman 365

Ahir vaig acompanyar durant 5 Qm en Stefan Engels (Marathonman 365) que està intentant fer 365 maratons en 365 dies. Estava fent la marató numero 28 i li queda per tant encara molt . Em va explicar que arrossega problemes en una cama i caldrà per tant seguir-lo aviam si aconsegueix aquest difícil repte. Ànims Stefan !!

Per a mi va ser un suau entrenament pel Passeig Marítim.

jueves, 4 de marzo de 2010

Llibre "Córrer per ser feliç"

Avui he anat a la presentació del llibre de l'Arcadi Alibés "Córrer per ser feliç" (42 motius i 195 raons per córrer) , un recull de les seves vivències durant un bon grapat de curses per tot el mon.

El diumenge farà la seva marató nº 100 i ho celebrarem !!

Mes informació a la web de l'Arcadi